Merhaba arkadaşlar.Firmamızda e-ticaret departmanında görev alacak, Aranan şartlar: 1-Photoshop programına hakim,aktif kullanabilen, 2-Ürün resimlerini stüdyomuzda çekebilecek fotografçılık bilgisine sahip 3-B sınıfı ehliyete sahip, istanbul içi aktif araç kullanabilen 4-Müşterilerimize ürün ve hizmetlerimiz hakkında bilgi verebilecek 5-Tercihen e-ticaret tecrübesi olan 6-Avcılığa ve av malzemelerine merakı olan 20-30 yaş arası dinamik erkek eleman alınacaktır. SSK+Yol+Yemek+Gününde maaş 0531 3751420 den Uğur bey'e ulaşabilirsiniz.
Ssk yemek gününde maaş nedir yav.Zaten yapmak zorunda olduğunuz şeyler .Artı bişeyler veriyormuş gibi yazmanıza gerek yok.
Kesınlikle ama pazarlama da var galiba işin içinde ekstra ekstra ücret + prim ile birileri bulunabilir heralde
3000 - 3500 tl ye mevcut grafiktasarım ve pazarlama uzmanlığımı bırakıp yanınazda başlayabilirim. şaka değil uluslararsı bir firmada çalışıyorum yoğumluğum biter en azından
Pardon abi, pazarlamayı unutmuşum. Eğer o da var ise bayağı bir dolgun olmalı ücret. Zaten iş görüşmelerini de hiç anlamam. İş anlatılır, değerlendirme yapılır en sonunda da maaş konuşulur. Bence iş ilanı için ssk+maaş+yemek gibi şeyler yazılmamalıdır. Bunlar yoksa zaten sevabına mı yapılacak o iş... İlanlar şu şekilde olmalı bence.. 3000 TL maaş, 300 TL Ticket, %3 Satış primi vb. Yani görüşmeye gidecek olan insan önce maaşı bilmeli. İşin açıklaması zaten ilanda mevcut oluyor çoğu ilanda, görüşecek kişinin önce bu işin bu paraya yapılıp yapılmayacağını değerlendirmesi lazım. Üniversiteyi bitirdiğimden beri belki 70 yer ile görüşme yaptım. Hepsinde gidip konuşuyorsun, herşey dört dörtlük, iş sana göre ve sen işe göresin. İşveren için de herşey olumlu. En son para bir konuşuluyor, hoppalaaaaa asgari ücret. Bence tüm ilanlar açık olmalı, sonuçta işin bedeli bellidir. Görüşmeden önce ücret söylenmiyor, sanki tipine göre maaş verecekler....
Serhat fiyat düşürüyorum, 2950 TL maaş versinler e-ticaret sitemi ve takımcılığı bırakıyorum, hem işletme mezunuyum ticaretten anlarım hem de dedelerden balıkçıyım. Zaten logomu bile kendim hazırladım photoshopta. İş görecek kadar layerlar ile çalışıp bişiler de yapabilirm. İlan beni anlatıyor
eminim ki iyi niyetli bir ilan ama ucu açık kalmış yanlış anlamaya çok müsait inşallah ihtiyacı olan birileri sebeplenir işe eleman elamana iş mantığı ile freelance elaman alımı yapılırsa heralde anca yetişir işler hayırlı olsun herkese
Konu sahibi bey aradigi profile uygun bir kisiyi belki de forumumuzda bulma ümidi ile bir konu açmis. Is arayan evine çoluguna çocuguna ekmek götürmek isteyen, sevdigi isi yapmak isteyen bir arkadasimiz faydalanabilir. Gereksiz ve ayip bir tarzda mesajlar yaziyorsunuz.
.......................+ 2 Kişiler, açlık ve yokluk nedir bilmeyince, sorumluluk duygusu olmayınca ve hazır yiyici olunca, maalesef böyle oluyor. Karşılıklı güvene, samimiyete dayalı, istediğiniz evsaflara uygun çalışma arkadaşı bulmanız dileklerimle.:thumb: :thumb:
İlan gayet iyi niyetli olabilir aslında ama gününde maaş, ssk, yemek gibi ibarelere ilanlarda karşıyım. Ayrıca önce iş tanımı, sonrasında da muhakkak maaş yazılmalı. Aksi taktirde bir çok kişi heveslenerek görüşüyor sonrasında da hayal kırıklığı. Ben çok yaşadım, çok iyi biliyorum parasızlığı da işsizliği de. Yemin ederim hiç bir yerden haber gelmemesi, gidip görüşülen yerden asgari ücret teklifi almaktan çok daha hayırlı oluyor. En azından heves kırılmıyor. Şahsi fikrim, iş tanımı yapılır ve maaş yazılır. (GÜNÜNDE MAAŞ VERİLECEĞİ DEĞİL). Eski yaralarım tekrar nüksetmeden ben konudan ayrılayım...
Emre kardeşim, benim şahsi tepkimi çeken görüş, sizin mesajlarınız, görüşleriniz değildir kesinlikle. Konuyu açan arkadaşımızın ilgili iş yerinde ki konumunu bilemeyiz. Belki o iş yerinde çalışan ve konuya bu site vesilesiyle aracılık etmek isteyen bir arkadaşımız olabilir ki, verdiği irtibat bilgileri de, büyük ihtimalle onu gösteriyor. Bu arkadaşımız da, kendi değerleri ve görüşleriyle ''.......+..........Gününde maaş '' şeklinde bir ibare kullanmış. Yadırgamamak gerek. Şayet o işyerinde çalışıyorsa, bu güne kadar maaşının aksamadığını göstermek istemiştir. Maalesef ki, iş ilanlarında daha '' SSK.+YOL+YEMEK......v.s.'' gibi terimlere ihtiyaç duyuyoruz. Bu beyanlar, 30 sene öncelerine göre % 90 azalmıştır. Yani, iyiye doğru bayağı yol katetmişiz. :thumb: Bunlar, zaten kesinlikle olması gerekenlerdir; kesinlikle lütuf değildir. Lakin, çevremize bir baktığımızda, maalesef bunların olmadıklarını da, zaman zaman, sık sık görebilmekteyiz. İyi dilek ve sevgilerimle.
sizin hayat prensibinizi benimsedik tevfik bey.. almışken biraz daha para verip iyisini alsın .kötümü ettik. burda çalışmaya ihtiyacı olana değilde. insanların nasılsa ihtiyacı var ne versem gelirler deyip sinekten yağ çıkarmaya çalışanlara laf edilmiş.. bana kalırsada insanlar ucuza hobisini yapmaya çalışırken bi askari cüret kadar fiyatı olan makineleri önerip duranlar genelde hayatta hep sırtını biyere yaslayıp yaşamışlardır.insanların nasıl geçindiklerinden haberleri yoktur.
Engin kardesim kör malin kör alicisi vardir. ilan iyidir kötüdür, sartlari agirdir hafiftir, söyle olmali böyle olmali konularina girmeden ufak bir uyari mahiyetinde not düsmek istedim. bu ise ihtiyaci olan arkadaslarimiz zaten özel mesaj yolu ile veya mesajda belirtilen telefon numarasi ile irtibata geçmislerdir. uyarmayi uygun buldugum durum ise mesajlarin senin verdiginde is mi, b sartlarda çalisilirmi veya su paradan assagi bu is yapilmaz tarzina giden rencide edici mesajlaradir. bizler dedigin gibi bazen fiyati milyari bulan ekipmanlari tavsiye ediyoruz. kullanilacak teknige, yere, rahatliga ve istenilen kaliteye uygun gördügümüz ürünlerdir bunlar. bak ben bunu kullaniyorum, ohh amma da param var savuracak yer bulamadim dünya para saydim makinaya, bir o kadar da kamisa; seninde paran varsa sende al olarak algiliyorsan çok ama çok yaniliyorsun. ikazimdan önceki mesajini niye sildigini ise anlamis degilim... neyse uzatmanin da bir alemi yok. insallah bu konu sayesinde aksam evinin kapisindan basi önünde giren bir arkadasimiz bir is sahibi olum gülen gözlerle girer ayni kapidan.
Tepki gören ve benimsenmeyen mesajınızı silmişsiniz veya silinmiş. Eğer ki siz silmiş iseniz, o terimlerin hoş olmadığını en azından idrak etmişsiniz Engin kardeşim.:thumb: :thumb: Hayatta, insanlar sırtlarını bir yerlere dayamadan olmuyor bu işler maalesef. Sırtını dayamasını biliyorsan, sırtında taşımasını da bir o kadar iyi bileceksin. Kimse karşısındakinin kara kaşına, kara gözüne birşeyler vermez. Bende sırtımı öyle bir işyerine dayadım ki, '' Maaş + Puan + 4 maaş ikramiye + SSK + Yol + Yemek + Giyim + Sendika + Evliliklerde 5 * otel balayı + v.s..v.s.'' Tam 25 yıl. Gerektiğinde 7/24. Bu 25 yılda kullandığım yıllık izin, sadece 3 yıl idi. Bayram tatilleri de, 5' i geçmemiştir. Zaman olmuştur, aylarca 2 ayrı iş yerinde birden çalışmışımdır. Yani kısaca işi, işsizliği, ve kıymetini çok iyi algılarım. Çalışmasını ne kadar iyi biliyorsam, onu değerlendirmesini de, bir o kadar iyi bilirim.
ben birşey silmem .. lafımın arkasındayımdır hep . bence sizde bizlerin yadıklarına iyi niyetli yaklaşın .. herkes her verilene tamam derse bahsettiğimiz düzen değişmez. biraz üstüne giderseniz iş veren şartlarını iyileştirmeyi düşünür. yalnışmıyım .. diğer konudada kime söylediğim gayet açık sizin mesajınıza alıntı yapmadım .. forumda bi ismimiz yazıyor bide mesaj sayımız ..buna bakarak tuzumuzun kuru olduğunu şıp diye anlayan insanlaraydı lafımız. eleştri yaptık diye direk zengin çocuğu ilan edildik. eleştri yapanlar tuzu kuru olanlar değil hayatı boyunca böyle ilanlarla karşılaşmış ve çalışmak zorunda olanlardır.. patronları tuzu kuru olanlar eleştirirmiş meğerse. bi yaşıma daha girdim . öyle bi dünya bilmiyorum ben!! rahat yaşayan insanlar genelde para kazanmayı bilmediğinden çalışanı eleştirir. neyse dediğiniz gibi uzatmanın anlamı yok bende birşey silmedim. ilan veren kişi iyi niyetliyse iş kur üzerinden versin ilanını .. hem karlı çıkar işkurdan alırsan bi süre sigortasını devlet karşılıyor.. ama öyle 2 ay çalıştıırp 3. ay yol vermeye kalkarsan işkur tepene biniyor.. o riski göze alsın işkur sayfasına versin ilanını bedava zaten .. ozaman görelim iyi niyet limiymiş. hayırlı avlar hayırlı forumlar dilerim roy arkadaşım turna raporlarında görüşmek dileğiyle
benim ilk mesajimdan önce sanki senden bir mesaj görmüstüm ama yok olmus, belki de moderasyon silmistir... neyse yayinim geldi, yayin raporunda görüssek olmaz mi turna epey zor buralarda
anlatmak istediğime yakın şeyler söylüyorsunuz tevfik bey.. uzun süre aynı işte çalışınca piyasa hakkında üstünkörü fikir oluyor. ancak belirli süre iş arayanlar. böyle ilanlara sizin gibi iyi niyetli yaklaşıp girmişliğim çoktur benim . sonu hüsrandır.. genelde ilanlar çok süslüdür. maaşı görüşünce söylerim diyen işverenden hayır gelmez buda tecrübe ile sabittir. 25 yıl tekdüze bir iş yapsam bu tarz ilanlara tepki verenleri anlamakta bende zorluk çekerim . banada abest gelir. oyuzden çok yadırgamıyorum yaklaşımınızı. ama sizde söylenenleri yadırgamayın sizde empati kurun .. onlar tuzu kuru insanlarmı yoksa böyle ilanları vaktinde görmüş denemiş çalışan kesimmi ?bilmeden sizde insanları zengin tuzu kuru etiketi vurmayın .. madem 50 tane vasıf sıralıyosun o olsun bu olsun şu olsun.. maaşı gününde verdiğini değil nekadar verdiğini yaz.. mesajımıda ben silmedim . mesajımdanda memnunum . biz göbeğini kaşıyan insanlardan yana olmadık hep çalışandan yana olduk.. hayırlı forumlar