Balik Yaği

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ex. tarafından paylaşıldı.

1. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Balık yağı alacam av sırasında kullanmak için kullanıp extra bir farkını gören var mı acaba..Boşu boşuna alıp birde yanımda taşımayım eğer extra bir faydası yoksa

2. sedatk

sedatk Sedat

bir yerlede bu konu ile ilgili görüşmüştük...ben denedim faydasını görmedim.

3. sudak

sudak erol

Favori Kamış:
    el otası kıyıdan kamış
    En İyi Avı:
    2.260 kg antenli mercan şimdilik
    Bahadır mesajında balık yağını ne şekilde kullanacağını belirtmemişsin fakat ben özllikle uskumru avında mazmız olarak tekneden zokayla avlanırken çok faydasını gördüm.Kadın çorabının içine ince toz talaş doldurup bunuda balık yağıyla harmanlayıp teknenin yanından salladığımda uskumrular hep benin çevremde oluyor ve kolaylıklada zokaya geliyorlar.Başka türlüde kıyıdan avlanırken kumla karıştırarak toplar halinde avlanacağın bölgeye atarsan güzel mazmız oluyor.

4. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    Abi ben lüfer için düşünüyorum balık yağını klasik mantarlı takıma taktığım yaprak istavrite iyice sürüp sonra atış yapmayı planlıyorum yoksa bu çok komik ve boş bir çabamı anlayamadım..yeme iyice sürülmüş bu balık yağı yem suya düşünce etkisini kaybeder mi birde pis kokuyor boşu boşuna taşıyıp komik duruma düşmeyeyim dedim..Yardımcı olursanız sevinirim.

5. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Boşver yav bahadır hocam.Balığın kendi yağı, tadı var zaten.Ama sahteye sürerim dersen etkili olurmu bilmiyorum

6. ex.

ex.

Favori Kamış:
    OLTA,KIYI BALIKÇISIYIM
    En İyi Avı:
    KOFANA 1250 gr
    yok mu hiç deneyen başarılı yada başarısız olan birisi