Balık yağı alacam av sırasında kullanmak için kullanıp extra bir farkını gören var mı acaba..Boşu boşuna alıp birde yanımda taşımayım eğer extra bir faydası yoksa
Bahadır mesajında balık yağını ne şekilde kullanacağını belirtmemişsin fakat ben özllikle uskumru avında mazmız olarak tekneden zokayla avlanırken çok faydasını gördüm.Kadın çorabının içine ince toz talaş doldurup bunuda balık yağıyla harmanlayıp teknenin yanından salladığımda uskumrular hep benin çevremde oluyor ve kolaylıklada zokaya geliyorlar.Başka türlüde kıyıdan avlanırken kumla karıştırarak toplar halinde avlanacağın bölgeye atarsan güzel mazmız oluyor.
Abi ben lüfer için düşünüyorum balık yağını klasik mantarlı takıma taktığım yaprak istavrite iyice sürüp sonra atış yapmayı planlıyorum yoksa bu çok komik ve boş bir çabamı anlayamadım..yeme iyice sürülmüş bu balık yağı yem suya düşünce etkisini kaybeder mi birde pis kokuyor boşu boşuna taşıyıp komik duruma düşmeyeyim dedim..Yardımcı olursanız sevinirim.
Boşver yav bahadır hocam.Balığın kendi yağı, tadı var zaten.Ama sahteye sürerim dersen etkili olurmu bilmiyorum