Bu sabah gündoğumunda Ayvalık'ta gittiğim avimin raporunu sizlere güzel balık fotoları eşliğinde sunmak isterdim ama maalesef 2 - 3 ufak isparozdan başka birşey alamadım ve onlarda haliyle ait oldukları sulara geri salındı. Ama balığın dışında herşey çok güzeldi, Ayvalığın eşsiz doğası, güneşin ben geliyorum gene bütün ihtişamım ve güzelliğimle der gibi haklı kibirlenişiyle bana ve tüm Ayvalığa günaydın dermişcesine doğuşu, denizin ve çam ağaçlarının birbirine karışmış o mükemmel kokusu herşey çok güzeldi. Balık tutmak en büyük zevkim ama gerçekten doğayla içiçe yerlerde özellikle güzel memleketimde balık tutamasamda hiç dert etmiyorum kendime İstanbul da ki gibi. Sizlere bu güzel gündoğumunu fotoğraflayıp sunmak istedim, umarim beğenirsiniz. Fotolar cep telefonuyla çekildiği için çok net olmayabilirler. Böylesine eşsiz her köşesi ayrı bir cennet olan memleketimizin değerini umarim anlariz. Allah bizi bu güzelliklerden hiçbir zaman mahrum bırakmasın ve bu güzellikleri yarinlara bırakmayı nasip etsin. Çünkü hiç kimsenin yarınlarımızı, çocuklarımızın geleceğini kirletmeye hakkı yok. Biraz uzadı sanırım. Tüm site sakinlerine bol ve bereketli avlar dilerim. Son iki fotoğrafım bilenler için söylüyorum, Badavut un en uç koylarından.
Sağlık olsun, arada boş geçmek lazımki tuttuğumuz zaman keyfini daha fazla alalım. Temiz hava, güzel manzaralar yeter Bu sene deniz inanılmaz derecede sıcak, balığın av vermemesinde önemli etkisi olduğunu düşünüyorum. İyi Tatiller.
Ciğerlerinize o güzel havayı çekmişsiniz ya gerisi boş cep telefonunuz sanırım çok iyi resimler çok net..
Bu sene sahillerimizde cok balik olmadigi kesin ama deniz suyu sıcaklığından mıdır, yoksa bilinçsiz avlanmadan mı onu bilemiyorum abi. av yasağı olmasına rağmen kaçak tekneler dolaşıp ağ atıyor hala. Tüm yorumlar için teşekkür ederim!