Merhaba sevgiLi dostLar.. maLum yaz ayı içersinde sezonun hemen hemen bitmesiyLe köşeLeremize çekiLdik 2 ay sonra başLayacak oLan yeni sezonu ipLe çekmekteyiz, Bu arada sosyaL bir aktiviteyLe gündemi değiştirmek dostLuğu pekiştirmek biraz spor biraz zaman geçirmek için bir haLı saha maçı organize etmeye karar verdim.. Tabii sizLerinde katıLımıyLa bir bütün oLarak bu organizasyonu hayata geçirmek çokta zor oLmasa gerek. Yapmamız gereken ortak bir noktada bir haLı saha kiraLamak, daha sonrasında hersey basit 12 futboLcu ve biraz seyirci destegi iLe mutLu sona uLaşmak, vede en önemLisi BaLık dışında bir aktivitede hep beraber ter dökmek amacımız.. Oynamak isteyenLer izLemek isteyenLer kim ne istiyorsa yazabiLir, fikir iLave etmek isteyende yazabiLir..
Yavuz abi merhaba, kaleciyim haberin olsun Üniversitede de turnuvalarda takımımı birincilik kupasına ve ikinciliğe taşımışlığım var, ayrıca turnuvanın en az gol yiyen kaleci madalyasına Ancak şöyle bir durum var, askerde tutulduğum bel fıtığım nüksetti bu aralar. Ayrıca o yıllardan sonra yaklaşık 20 kg almış durumdayım Kortizonlarım bittikten sonra herhangi bir takımın kalecisi olarak yazabilirsin beni. Kilo aldık almasına ama refleksler halı saha için yeterli olacaktır :thumb: Bu organizasyon tutacaktır eminim, o yüzden bir ay sonra kadar kendimi iyi hissedersem bir sonraki organizasyonlarda sahalara dönebilirim
GüzeL kardeşim önceLikLe Rabbim şifa versin.. vereceğin her ''bir'' kiLo beLe yapan 10 kğ baskı demek artık gerisini sen hesapLa.. 10 kğ verdiginde beLini 100 kğ ağırLıktan kurtarmış oLur böyLece sağLıgına daha çabuk uLaşmış oLursun HaLı saha konusuna geLince tamamdır Listedesin oLayı toparLayaLım bakaLım iştirakLeri bekLiyorum.. bekLiyoruz.. sitede bizim konuda.. eyvaLLah...
en son halı saha maçımı 2011 mayıs ayında sol bacak quadricepsi yırtarak tamamladım top oynamam ama maç olursa seyirci olabilirim
bende varım seve seve oynarım paslandık gerçi yaklaşık 3 4 yıldır top oynamıyorum ama maksat zaten sizinle beraber olmak ter atmak sonuçta drogba olduğumu iddaa etmiyorum
hayır tam kadro oLustugunda yerde oLusmus oLur sanırım.. avrupa yakasında merkezi bir yer düşünüyorum..