Balıkavı.net.(hahahaha)

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında cemal doğan tarafından paylaşıldı.

1. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

30 kişinin olta attığı, bir tek vuruş bile alınamayan sefer'ül trajedi olayına hiç girmeyeceğim.
    Benim aklımda sadece sorular kaldı.
    1-Sennur'la Ercan'ın diline düşene kadar, kör kuyularamı düşmeli insan.
    2-Forumda hiç bir kuvvetin susturamadığı Aytekin'in neredeyse hiç konuşmaması eşinin orada olması dolayısıylamıydı?
    3- Ercan Balık kurdu olan rumuzunu değiştirmeyi düşünürmü.?
    4-Erdem'in kucağında tosun kadar sazanlarla verdiği pozlar fotomontajmıydı.?
    5- Nejat Vardar abimiz soyadını Yokdar olarak değiştirmeyi düşünürmü.?
    6-Bir insan neredeyse 24 saat kesintisiz gülebilir ve konuşabilirmi,eğer yapabilirse Guınness'de kendisine yer bulurmu.? (Sennur)
    7-Aliço inceden dalgasını geçip gittikten sonra, koca boğazda 2 karagöze inceden bizim güldüğümüzü duysa kızarmı.?
    8-Ateş yakalım dediğimde Mehmet 3 taşı üstüste koyup ocak yaparken müteahhit triplerine girdimi.?
    9-Bomboş eve dönerken katılımcıların söylediği, zaten amaç sohbet, muhabbet söylemlerine kendileride inandılarmı.?
    10- Balıkavı net. Tatlısu organizasyonu(hahaha).

2. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    220 kg geyik balığı 1150 kodiak balığı,617 kg domuz balığı
    madde 8

yok abı ates yakarken mutahıt trıplerıne gırmedım de mangal a ılk etlerı atarken ascı trıplerıne gırdım:):):):):):):)

3. LapinCash

LapinCash

Süpermiş ya yıkıldım gülmekten :D:D:D:D

4. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Valla Cemal Doğan'ın ağzına düştüyse bu millet, işleri zor gibi gözüküyor.Ama nedesem organizasyonda olmak isterdim.Şaka sohbet makara zaten herkese bu lazım değil mi?

5. yakup

yakup Yakup

Favori Kamış:
    Elime hangisi gelmişse
    Favori Makine:
    Hangisi takılmışsa
    En İyi Avı:
    Daha değil
    Hani bir deyim vardır "Balık bahane, muhabbet şahane

Sizinki de o hesap olmuş. E daha ne olsun :eek:

6. kilicbey

kilicbey İsmail Kiliç

En İyi Avı:
    MIRMIr. 1.5 Kg LEVREK2 Kg Köpekbalığı 1 metre.
    Balıkavı net ailesininCumhuriyet Köyü Baraj göletindekiav organizasyonu ancak bukadar güzel yorumlanabilirdi, buna rağmen raporda halen eksik olan şeyler var mesela 30 kişiden 6. 7. kişinin hal ve vaziyetleri ile ilgili bilgiler var ya diğerleri onlar herhalde casper ile hayalaetcilik oynamaya gitmediler bunlar benim aklıma gelenler , haaaa birde Nuri abim var hele bir o duysun siz o zaman görün kritikleri ve eleştiriyi , Nuri abi nerelerdesin lütfen bu durumla ilgili yorumlararını yaparmısın. Tebrikler kardeşim yine senin eşsiz yorumlarından birisine iştirak ettik.

7. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Valla Cemal ne söyleseniz haklısınız:(
    tesbitlerinde sanki yerinde gibi görünüyor:D :D

8. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Balıkavı.net.(hahahaha)
    30 kişinin olta attığı, bir tek vuruş bile alınamayan sefer'ül trajedi olayına hiç girmeyeceğim.
    Benim aklımda sadece sorular kaldı.

Sevgfili Cemal bu ilk tesbitin doğru değil. Tek vuruş alınmıştır. Hem de tarafımdan. Soyadımı sazan yokluğunun nedeni olarak beni gösterip değiştirme önerini kabul erderim, ama bir şartla. Mevcut soyadımın son tremsilcisi olarak kaybolmasını istemediğim için senin soyadını benimkiyle değiştirme koşuluyla:D Umarim zat-ı ali'lrinizin ne kadar verimli olduğunuzu gösterebileceğiniz bir organizasyonda olta atmak kısmet olur.:p

Son düzenleme: 30 Ağustos 2009
  9. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Bu cemal tam infazlık hala konuşuyor ben anlamadım.

ne varmış karagözlerde bakayım. kanalda yatırma takımla zor zenaat hatta köy sanatı. tutamamışsınız balıkları sağa sola çamur atıp durma bakayım. br dahaki sefere ama bana konu çıktım boşverın siz. dur bakayım serdar kankam buralardamı acaba?

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Sağ olsun bizi temsilen, Aliço ustam yerinde ve cesurane tespitler yapmış zaten. Cemal de durumu kotaracak itiraflarda bulunmuş. Daha başkaları da ucundan kırağından eteklerindekini dökerler yakında. E daha ne olsun?:rolleyes:

Sevgili İsmail durum ortada, ayan-beyan. Söylenecek ne var ki söyleyem? Can desem, çor anlaşılacak yani.:eek: :D Bir de üstüne kritik yap-eleştir? Vallahi buna cesaret edemem. Sitedeki varlığımdan olmak istemem güzel kardeşim.:eek:

Şimdilik böyle kalsın vakti zamanı geldiğinde çaktırmadan araya bir şeyler sokuştururuz. Hülasa bu bozgun durumunda ortalarda görünmek pek akıl karı değil.;) :)

11. nejat vardar

nejat vardar nejat vardar

Cemal kardeşimin acımasız:eek: tesbitlerinden sonra sanırım kimse benden birdaha organizasyon girişimi beklemiyordur.:rolleyes: Eğer sezon sona ermeden iyi bir sazan tutup Cemal kardeşime ithaf edemezsem soyadımı Yokdar olarak tescil ettireyim bari:p

12. simendifer

simendifer Sennur

Benim de aklımda bir kaç soru var. :)

-Acaba Cemal evinin nerede olduğunu biliyor mu? (ne yol tarif edebiliyor, ne nereden gidileceğini biliyor. Hiçbir yolu bilmiyor :p:)
    -Başlığa attığı o "hahahaha" efektini, kendi sesi ile icra edebiliyor mu? :p
    -Minder üzerindeki kızılderili oturuşu ile, yanan ateşlerden çıkan dumanlardan bir anlam çıkarabiliyor mu?
    -Bir insan, salata yapılırken "ben lokantacıyım, bilmiyorsunuz" deyip, ondan sonra mangal başında etleri ne kadar yakabilir ya da karıştırabilir? :D
    -Cemal, kullanıcı adını köpekten çok korkan adam olarak değiştirmeyi düşünür mü?

Ayrıca, 9. soruya cevap vereyim; "ben inandım"... Zira organizasyon dışında balığa giderken de "balık tutacağım" diye gitmediğimden, benim için ancak bu durumun tersi olabilir. :) Yani "balık tutmaya gidiyorum" dersem, ne kadar inandırıcı olurum kendime karşı bilmiyorum (izmarit avına gidişlerim dışında). :)

13. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    benim yönetimden bir talebim var ! cemaldoğan kullanıcı adının, LOKANTACI CEMAL olarak değiştirilmesini talep ediyorum. :cool: :p

14. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    220 kg geyik balığı 1150 kodiak balığı,617 kg domuz balığı
    :):):):):):):):):):):):):):):)::):) konu ıcerısındekı en guzel espırılerden bırı kutlarım ercan abı

15. Madem ki herkesin sorusu var benimde olacak,
    1. Cep telefonuna bakmayıp bizi beklettikten sonra suçu bize atmak var mıdır?
    2. Uykusuz bir gece de hala arabada tartışacak birşey bulup, şöforün kafasını şişirmek farz mıdır?
    3. Benim taktığım takımları dalıp çıkarsam bana müstahak mıdır?
    4. Ercan Abinin o kadar zahmetlere girip benim çantaya sotelediği suyu bana bırakması sevap mıdır?
    5. O kanoyla açılan arkadaş( kusra bakmayın ismini unuttum) kano macerasının devamı veya tekrarı var mıdır?
    6. yukardaki soruların hepsi saçma mıdır??

:)))) çok keyifliydi valla çok güzel vakit geçirdim.. Herkese teşekkür ederim..

16. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

Efendim ELMA KURDU anlayamadım..

17. simendifer

simendifer Sennur

Hah, geldi gecenin sürprizi. :p

18. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    analdın sen onu LOKANTACI CEMAL.

neymiş efendim, kişi başı et porsyonu 140 gram olurmuşda,mangalda 350 gram olurmuşda mışmış da mışmış :cool: :D :D

19. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

Sennur,organizasyon,yol,yemek=bu kelimeleri bir daha hayatımda yanyana getirmeyeceğim kesinlikle.

20. simendifer

simendifer Sennur

Getirme zaten, yol+yemek zaten organizasyonun içinde olan kavramlar olduğuna göre, sadece organizasyon desen yeter. :eek: :p

Sennur'u bilmem, o tercih meselesi. :)