herkese selamlar istanbulda oturuyorum istanbulun sresınde balık avlayarak kurtuluyorum.forum alemıne pek yabancı degılım baska bır sıtede aynı zamanda moderatorum balık avlamak benı acayıp sekılde dınlendırıyor balıgı yakalamak veya yakalayamamak onemlı degıl genel olarak tatlı su balıkcılıgı yapıyorum avlamayı en cok sevdıgım yayın ve sazan daha sonra turna gelıyor.kısaca bırazda kullandıgım takımlardan bahsedeyım 3 ad. 300 cm 3234 albastar leader 2 ad 330 cm vırax long ranger 1 ad 360 cm vırax long ranger 1 ad 300 cm alba 3282 leo 1 ad 270 cm dam spezıpower 1 ad 270 dam allround boat 1 ad 300 pelıcan buffalo 1 ad 360 alba 3270 3 ad dam surf kamış yolda onlarda yakın zamanda gelır. 2 ad lıneaeffe tarpon 9000 surf 2 ad banax helıcan 5400 2 ad 60 lık dam(yaklasık 10 yıllık makıneler uzerınde modellerı okunmuyor) 1 ad remıxon cardınal 60 2 ad okuma ımpact ve bırkaç tane alba makıneden mevcut mısına olarak genelde makınelerımde trabucco marka 0,40-0,45 var bırde trabucco 0,30-0,40 aralagında var bır kacında berkley su an yenı olarak lıneaeffe ferrarı aldım. herkese ıyı forumlar dılerım
Sitenin samimiyetine sığınarak mehmet abi dicem,abi hoşgeldin.bende yeni üyeyim ama avlanmayada yeni üye sayolırım.yazdıklarından pek bişey anlamadım.inşaallah sizlerden bişiler kaparız.
Hoşgeldiniz, keyiflli paylaşımlar... Yazdıkları kullandığı kamış,makara ve misinalarn marka ve modelleridir