slm arkadaşlar ben sıteye yeni uye oldum harıka bı sıte olmuş cok güzel bı sıte uye oldum.benım sızden ıstegım güzel bi olta takımı yapmak ıstıyorum. denizde kullana bılecegım aynı zamanda kalıteli ve ucuz olması onemlı yardımlarınızı beklıyorum sımdıden tesekkur ederım herkese slm.
Bayram aramıza hoşgeldiniz istediğiniz soruların cevaplarını sitemizde gezerseniz bulabilirsiniz takıldığınız bir yer olursa yardımcı olacak birileri mutlaka var vardır livarınızda hep büyük balıklar olsun rastgele
BALIKAVI.NET (iyi oltayı nasıl temın edebılıriz) slm arkadaslar. sıte ıcerısınde dolastım güzel paylaşımlar var ama benım net olarak ıstedıgım olta takımının markası,ve temını; ben bır de amatörüm.o yuzden bu bılgılerı benımle msn den paylasacak arkadasların yardımlarınızı beklıyorum, (netten almak ne kadar dogru ısabetlimi )Herkese rastgele
Bayram Abi ne tür avlarda kullancaksınız almayı düşündüğünüz takımı ,denizde yemli avlarmı yapcaksınız çaparimi yapcaksınız ,tatlı suyamı gitceksiniz biraz ipucu verirseniz tavsiyeler gelcektir tabi bütçede önemli