herkese merhabalar arkadaşlar, balıkesirliyim manisa somada öğretmenlik yapıyorum. balığı kıyıdan kıbrısla az çok avlıyordum ama şimdi spin avcılığına merak sardım.tabıkı nerede levrek olur ayvalık mı dikilimi altınova mi karar veremedim sayenizde bu sorunuda çözeceğim inş.
Hoşgeldiniz Barış Bey. Geçmiş yıllarda hem Dikili, hem Altınova, hem de Ayvalıkta levrekler yakalama şansı yakaladım. Türkiye'nin en bereketli levrek meralarından biridir. Forumu takip ettikçe sorunların kökten çözülceğinden eminim. Daha olmadı yaz aylarında bölgede bir organizasyon yaparız
hoşbulduk alperen abi, vallahi süper derim. yazları aksıyon olur. ayvalıkta nerede levrek için at-çek avı yapabılırım
hepinize çok teşekkür ederim umarım keyifli vakit geçiririz. kısmet olursa yeni merak sardıgım at cek ile av raporları paylasırım
Hoşgeldiniz keyifli zaman geçirirsiniz umarım bu arada bende at-çek e merak sardım denemek istiyorum nisan ayının başından itibaren sezon açılsın levrek için çalışmalarımı sürdüreceğim tayin dolayısıyla yenifoça ya taşınacağız merayla ilgili bilgisi olan arkadaşlar abiler varsa bilgilendirirse sevinirim
Aramıza hoş geldiniz Bahsedilen kıyı şeridinde nokta veremesem de şansınız çok bol, şimdiden iyi avlar. siz ne şanslı adamsınız Aşık olduğum yere gidiyorsunuz, 24 saat balık
çok teşekkür ederim pazar gunu gittim elim boş, havamı aldım geldim yerini bilemiyorum sanrım. zeytin yağı fabrikası var bizimköy tatil sitesinin orda. dip oltası attım,normal olta attım sahteyle atçek yaptım bikeremi vurmaz ya.
Barış hoşgeldin. Benim memleketimde öğretmenlik yapıyorsun. Dikili'ye yakın olması hasebiyle çok şanslısın. Dikili gerek at-çek avcılığı için gerekse yemli avcılık için çok güzel bir yer. Bir gün kısmet olursa birlikte av yaparız, sana meraları da gösteririm elimden geldiğince de yardımcı olmaya çalışırım... Selamlar..