abiler ben bu perşemde ankara/eryaman goksuya gitmeyi düşünüyo sabahtan bana yem ve olta önerirmisiniz acaba bu seferde boş dönmeyeyim 7-8 kere gitti hep boş dönüyom ama illet trıvırıyla nasıl tutuyo ya ama karalıyım trıvırı da iş deyil nasıl acımadan yavruları bile öldürüyolar anlayamadım avcı aviler bana bi yardım
yaş 14 sen en iyisi derslerine çalış sonra bakarız balık avına balık avı sonuçta bir hobidir hayatın amacı değil aracıdır bu benim fikrim tabiki amaç için çalış araçlar tükenmez bitmez merak etme hobi için bence yaşın genç
Balık yakalamak degil ,yakalamak için çaba gostermek haz vericidir ..sonuçta hiçbirimiz satmak için balık avlamadıgımıza gore tırıvırı bomba dinamit cok basit hazlar verir..Hatta satmak için av yapanın bile bu tur yontemler kullanması ahmakcadır..Bugun atar dinamıtı yarına da bakar suyun dibine aç aç... Onemli olan beynini kullanarak ve karsındakine de sans vererek av yapmaktır. Yoksa göllere basalım bombayı ama o oltanın ucundaki hazzı,ve kacırma endişesindeki heyecanı verecekmi bakalım..
xcanxu7 carpe abi haklısın evt bende trıvırıyla zevk alamıyom o yüzden ve babam hatta tutturmaz oda balığa meraklı bana kızmıyor çünkü okul zamnı böyle hiç dışarı çıkamadım oks sınvı var dı ona hazırlandım kazandım o yüzden rahatım zaten yani bi hobi var oda balık zaten oda olmasa çok bunalıyom dışarı çıkım oyun oynyacağıma inernete sürteceğime balık tutmayı onun hakında araştırma yapmayı terçiğ ettim ben ve sizlerdende biraz bişey öğrensem kardır zaten.Bişey sorcam ben bi yötem öğrendim internetten kadın petşişelere misnayı bağşıyo kaca felan yemde koyuyu ğle suya bırakıyo balık onu dp batıramıyo oda gidip bidonu çkiyo 1m boyunda blık yakalıyo hayret vallağa gölde bir türlü tutamıyom ben ise bi yardım edin varsa ankara/eryamanda oturan buluşum bi goksu parkına gidelim
Valla kardeşim sen forum da tatlısu avcılıgıyla ilgili arama yap istedigin tum bilgilere ulasacagına eminim..
kardeşim gölde tekneyle balık tutucaksan tavsiye ederim çünkü amatör ruha aykırı diğil bahsettiğin video yu bende izledim pet şişeyi şamandıra olarak kullanıyo içindeki hava yüzünden batıramıyo suyun üstünde sürüklüyo kadında gidip alıyo balığı ama sana tavsiye imkanın varsa yanına çeşit açısından fazla miktarda yem al dene mesela solucan mısır küspe vs.vs. tatlı su konusunda fazla bilgim yok elimden gelen bu umarım bi yararım dokunur sağlıcakla kal . . .
uğurcan burda sana ne kadar tavsiye versek nafile bulunduğun yerde gideceğin yere balık tutmaya giden ve bu işi bilen birileri varsa onlara sor..çünkü tatlı sularda heryerin yemi birbirini tutmuyor..burdaki mısıra gelir ordaki asildir belki kaşar peynirine falan gelir..