Balıkçı Barınaklar (kira, kayıt) hakkında bilgi verebilirmisiniz

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında vpn tarafından paylaşıldı.

1. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    Merhaba Arkadaşlar,

ufak 4 metre civarı bir fiber tekne almayı düşünüyorum. fakat istanbulda bunu barınağa koymam gerekiyor bana en yakın kireçburnu yençköy ve sarıyer barınağı. öncelikle buraya herkesi üye alıyorlarmı alıyorlarsa kiraları ne kadardır. konu hakkında bilgi verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler

2. ayastafanos Balıkçısı

ayastafanos Balıkçısı İbrahim Şevki Karanlık

Favori Kamış:
    Kamış ve makina
    En İyi Avı:
    İskorpit(20cm)-sarıkanat(22cm)-gelincik(27cm)-zargana (52cm). istavrit,ispari,izmarit,kupes,kalamar.
    İstanbul'da ciddi bir barnak sorunu olduğunu ve barınaklarda yer bulmanın zorluğunu biliyorum. Bana göre,yazdığın barınaklarla bizzat görüşmende yarar var. Teknene yer ayarlamadan,tekne almamanı öneririm.

3. vpn

vpn Kenan

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Lineaeffe furrycaster, Okuma Carbonite, Okuma V System, Bluefish jig
    Favori Makine:
    Daiwa Emblem Pro 6000, Daiwa Emblem Pro 5500, Okuma Raw, Daiwa Crossfire 3500
    çok teşekkür ederim. araştırma yaparken bugün ilginç bir şey gördüm kireçburnu balıkçı barınağının ihalesi var yıllık kira 11800 tl. 40 tekne sığsa yıllık 295 tl eder. acaba kooperatifler ne diyorlar