herkese selam arkadaşlar ben cem tekirdağ ve civarında şimdilik tatlı su avı yapıyorum herkese rastgele
Hoşgeldiniz Cem Bey.Tekirdağ'ımızdan bir üyemiz daha oldu sayenizde.İnşallah güzel organizasyonlarda buluşmak dileklerimle.. Sevgi ve saygılarımla ...
Balık avı net ailesine hoşgeldin Cem, bence bir an evvel deniz avına da başla, çok daha keyifli olduğunu göreceksin, keyifli paylaşımlar
Hoşbulduk arkadaşlar şimal abimizin dediği gibi hemen deniz avına başlamak istiyorum ama sizden öğrenmem gereken bazı şeyler var Öncelikle deniz avı için uygun bir takım edinmem gerikiyor bu konuda sizden yardım bekliyorum spin ve surf kamış ne anlama geliyor bilmiyorum sizce hangisini almam gerekir avlanacağım yerler iskele ve kıyıdan olucak özellikle kıyıdan sahte ile avlanabileceğim takımlar önerirseniz sevinirim hepinize rastgele
Sahte ile balık yakalamayı istiyorsanız spin diye tabir edilen kamışlardan edinebilirsiniz.Zamanında bununla ilgili açılmış çokça konu mevcut forumda..Umarım aradığınızı bulacaksınız.Siz merak ettiklerinizi sorun,ustalarımız size hemen yardım edeceklerdir.. Rastgele..