merhaba değerli dostlar. bir süredir siteye girmeye, konulara yorum yapmaya ve bakmaya fırsat bulamıyorum. bunun nedeni de yaklaşan düğün hazırlıkları ve koşuşuturmalardı. ve sonunda geldi çattı. daha bir yıl var, altı ay var, aha üç ay kaldı, vay anasını bir ay kaldı derken bekarlık hayatımın son günlerine girdim. mutluluğumu da sizlerle paylaşmak istedim. umarım balıkçılık hayatıma çok fazla sekte vurmaz ;D
Başlığı "Balıkçı düğümü" diye okudum iyi mi? Fikir / Zikir meselesi veya her gördümüz sakallıyı dedemiz sanmak da diyebiliriz. Allah hayırlı etsin Ahmedim, mutluluklar dilerim.
Eskiden karı-koca tek parça uzun bir yastıkta yatardı ve - bir yastıkta kocayın derlerdi.. şimdi zaman değişti yastıklarda değişti..2 oldu.. saglıgınız ve şansınız yerinde olsun.. paylaşım , şefkat ,karşılıklı anlayış , hep hoşgörü,no stress ve no panik.. uzun yaşamanın sırları..
Eskiden karı-koca tek parça uzun bir yastıkta yatardı vee,..... İlk beş sene can cana sonraki beş sene yan yana daha sonra; azcık git o yana .
ahmet abi allah bi yastıkta kocadsın mutluluk sağlık para balık ve çok güzel günler dilerim yengeyide balık aşısını aşılada balık işi sekteye uğramasın
Evliliğiniz ömrünüz gibi uzun olsun. Evliliğin balıkçılık hayatına sekte vuracağı kesin. Tedbirini şimdiden almak gerekiyor. Bizim burada evlenen çiftler düğün günü eşinin ayağına basmaya çalışır. Güya ayağa ilk basanın sözü evlilik boyunca baskın gelirmiş.
Tebrikler,Allah mutlu ve mesut etsin.Bu arada balıkçılık hayatına veda edebilirsin,tabiiki yengeye de balıkçılık olayını aşılamazsan
Allah mutlu etsin. Başlığı sen atmışsın'' Balıkcı düğümü diye'' inan bana en sağlam düğüm bu..hava,soğuk vs...hiç biri etken değil Ama hanımın attığı balıkcı düğümü adamı mıh gibi tutuyor.