benim amatörler balıkların peşinden koşacaklarına balıkçı üstadlarının peşinden koşmalı ... üstadlar buraya hafta sonları gidecekleri yerleri yazarsa bizde onları rahatsız etmeden izlemek ve balıkçılığı biraz öğrenebiliriz. bu iş bence şans işi değil taktik tecrübe işi ... onun taktik ve tecrübeye ihtiyacımız var ...
Adaşım öncelikle aramıza hoş geldin ,üstadlardan öğreneceğimiz çok şey olacak , zaten bizimlede avlaklarını ve avlarını paylaşıyorlar ,yanlız bahsedeceğim şey sitemizde sadece bizler yokuz ,sitemize misafir olarak giren ,ağcılar ,tırıvırıcılar ,serpmecilr,bombacılarda olabilir ,o yüzden nokta avlak alanalarını açıklamak biraz riskli oluyor ,bu risk tatlı sular için dahada fazla oluyor ,umarım anlatmaya çalıştıklarımı anlamışsındır
anladım adaş saolasın ... ben balık tutmaktan çok izlemeyi daha çok severim. önemli olan güzel hoşca zaman geçirmek .. başka bi gayemiz yok ... stres atmak abilerle kardeşlerle tanışmak kaynaşmak. sen beni anladınmı
Fatih müsait olduğumuz bir hafta bizimle birlikte gelmek istersen bodruma götürelim seni. Tekneden avlandınmı daha önce tecrüben varmı hiç _?
valla hocam tekneeden hiç tecrübem yok ama gelmek isterim benide götürürseniz çok sevinirim .. 2 3 hafta sonra müsait olcam inş.
Tabii ki neden olmasın, sizinde müsait olduğunuz bir hafta sonu haberleşir gideriz inşallah. Msn adresim avciperdeci@hotmail.com eklerseniz msn den iletişim kurabiliriz.