balıkçılar kralı..?

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında cemal doğan tarafından paylaşıldı.

1. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

yıllar önce üsküdar sahilinde balık tutarken,elinde kasnağın ucuna bağlanmış çaparisiyle birisi geldi.biz oradakiler bu kadar kamışı içerisinde kasnakla atamatacağını daha ilerideki boş yer gitmesini söylememize rağmen aldırış etmedi.hemşeri ben yıllardır bununla tutarım işinize bakın diyerekte hafifçe tersledi hatta.tabii biz ne yapacağını merak ederek izlemeye koyulduk,kurşunu tarttı kolunu omuz hizasına getirip başladı ,vıınn, vıınnn çevirmeye çevirdi,çevirdi,çevirditüm gücüyle fırlattı.atarkenki vücudunun aldığı şekle bakarak,en yakınındaki bizler kaçıştık.kendiside bir havaya bir sağa sola bakınıp nerde bu ya diyerek elini başının üstüne koyup eğilmiştiki,az ilerdeki kel kafalı balıkçının kafasına,draaaannnkkk.. diye indi kurşun.kurşunun inmesi yetmemiş iki iğnede piercing gibi kaşına saplanmıştı.biz adama yardıma koşarken bizim kasnakçı çoktan çay bahçesinin arkasına kaçmıştı bile

2. balık kurdu

balık kurdu ercan

En İyi Avı:
    4 kilo civarı kofana
    kel demiyelim ama ayıp oluyor:D :D kardeşim olan var olmıyan var:D :D
    ayrıca yeni yasa geregi altı aydan başlar :D :D 5.000 tl de cezası var:D

şahitsiniz deyilmi arkadaşlar:D :D :D

3. mr_zagg

mr_zagg zeki

Favori Kamış:
    V.s, v,s. v,s....
    En İyi Avı:
    hedefime az kaldı...
    '' soz meclisden dışarı '' ERcan abi :)
    ben öyle anladım, değilmi Cemal abi ? :D
    Bu arada kasnakcı dayının olayını okurken daha içime boyle bir sonuçla sonuçlanacagı aklıma gelmişti :D hehe :D:D:D

4. cemal doğan

cemal doğan cemal doğan

yok kel değil sırma saçlıydı :)))))))

5. xx1111

xx1111 mert öztürk

slm

bende kasnakcının iri bir balık alacagını düşünmüştüm :) :) :) ama devamını okuyunca kırıldım:D :D :D den

6. unique

unique Cüneyt Eşsiz

:D :D

Bu olay benim lüfer takımını Yeşilköyde kayalıklara takmama benzemiş :)

Çek Allah çeekk ne gelen var ne gidenn :D Misinayı elime doladım yok.. Kamışla asıldım yokkk.. En sonunda keseyim bari dedim ama kamışla son kez asıldımm. Cırrrr cırr kalama o kadar sıkı olmasına rağmen 15 kg bir çekerle misina bir boşaldı. Kurşun denizden füze gibi çıktııı.. Baktım kafamın üzerinden arkamdaki trafoya doğruu gümmm:D
    İnsanlar yürüyor geziyor bense onların kafasının üzerinden 115 gr kurşun havalandırıyordum.

Herkes trofe tutarken ben trafo tutmuştum:cool:

Teşekkürler,yine aklıma geldi sizin yazınınzdan sonra ve güldürdünüz beni.