O neydi beaa. Adamlar gayet sakin ben olsam sevinsemmi üzülsemmi korksammı yoksa heycanlansammı bilemem. elim ayağıma dolaşır. Sık sık başlarına geliyor demekki.
Daha öncedende bu tarz şeylerin olduğunu okumuştum ve duymuştum ama video ile birlikte görmüşte oldum.. Valla o kılıçbalığını ben tutsam ve neredeyse savaşı kazanmak üzereyken köpekbalıkları gelip benim balığımı yeseler oturur ağlardım sayar söverdim cyr kendime gelemezdim günlerce adamlar çok sakin duruyorlar :laughing:
Balığı çekenin harcadığı emekten sonra getirdikleri balığı gördükten sonraki yüz hali gözlük takmasına rağmen tek kelimeyle berbattı...
o boy bi balık oltasına vurduğunda oltayı küpeşteye yapıştırır, ayrıca izlediğim videolarda kılıç balığı oltaya vurduğunda oltayı her yönde yatırıyor kaldırıyor, kamışlar 2 kat oluyor. kelleyi köpek balığına kullandıklarını düşünüyorum.
okyanus gibi balık kaynayan bi yerin hemde açığındalar.. elinde nerden baksan 5 bin liralık olta seti . altlarında motor yat .gps ve radarlıdır muhtemelen . işin adı amatör olta balıkçılığı .. tek kelimeyle zengin eğlencesi başka bişi değil. heralde böle teknem olsa hala boğazda istavrit kovalardım gene