Balıkçılık hakkında güzel bir belgesel

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında ozkan_askan tarafından paylaşıldı.

1. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Merhaba dostlar ,

Bildiğim kadarı ile ülkemizde TRT nin ( balıktayım ) ve Yaban TV nin ( kıyı balıkçılığı ) dışında sportif olta balıkçılığı hakkında belgesel yada program hazırlayan bir kanal yok maalesef.
    Digiturk te Discovery Channel de pazartesi akşamları çok güzel belgeseller var . Türkçe dublajlı ve bayağıda uzun sürüyor. Şahsen ben yakından takip ediyorum ve çok eğleniyorum. Tavsiye ederim.

En sevdiğim , Robson Green ile zor balıkçılık :
    http://velocity.discovery.com/videos/extreme-fishing-robson-green-world-tour/

diğeri ise ; Irmak canavarları ( Jeremy Wade ) her pazartesi saat 22:25 te

2. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Bende her ikisini takip ediyorum zevkle. Bir de chasse & peche diye bir kanal var fransız kanalı o da Türkçe yayın yapıyor onda da çok güzel belgeseller çıkıyor tavsiye ederim

3. arda7412

arda7412 arda yeşillikçi

abi robson ve jeremy idoldür ikisinide çok severim gerçekten güzle video

4. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Özkan abi nerelerdesin yaa bayadır gözükmüyordun forumda, bi yaramazlık yoktur inşallah abi ? ayrıca güzel bi paylaşım olmuş bu belgesel linki teşekkür ederim. bende fırsat buldukça digiturkte natgeo wild kanalındaki balıkçılık serüvenleri, canavar balıklar kuşağı ve diğer su altı belgesellerini takip ediyorum..

5. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Özkancım sözünü ettiğin belgeseller benim sürekli takip ettiğim ve izlemekten inanılmaz keyif aldığım belgeseller.. hatta bazen hanım ile papaz olmamak için salondaki büyük televizyonu ona bırakıyorum ben mutfaktaki diğer televizyona kaçıyorum, bir yandan izliyor, bir yandan da masada köstek bağlıyorum :D

6. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Alba star 3,90 - Alba Star İstanbul 1942 4,20 cm. D.A.M 2,70 cm. telespin, Alba Star Apache 2.40cm
    Favori Makine:
    Okuma Boxter 65 , Alba Star KK 55 , Lineaeffe rapid seal fd 40 , shimano hyperloop 25
    Ersinim selam , yıllık izindeydim 2 hafta kadar . Henüz iş başı yaptım. İlk fırsatta görüşmek üzere ;)

7. ozkan_askan

ozkan_askan ÖZKAN AŞKAN

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Benim hanımda bu belgeseller sayesinde balık avına heves etti. Tatildeyken götürdüğüm oğlumun oltasını elimden kapıp kendi devam ediyordu ava :D
    Balıkların vuruşunu oltada , parmaklarının ucunda hissedince zehri kaptı artık . Bu akşam kısmet olursa sandal ile açılıp çift olta çalışacağız karı - koca :D

8. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Hadi bakalım inşallah, süper :) ben de tatilde bizim bacanağa enjekte ettim virüsü, adam Trabzonlu ama hayatında ilk kez balık tutmuş, bayıldı deli oldu :D

9. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Nat geoda jacoub wagnerin programi harika oluyor. Çok azimli bir çocuk. Jeremy wide zaten fenomen bir insan benim için. Robson green onlara göre daha makul, disine göre baliklarin pesinde. Daha bi trofesini görmedim. Ama discoveryde tercümeler rezalet. Geçen gün robson brezilyada sirti kara avindaydi at-çekle. Ingilizce bluefish mavi balik olarak tercüme edilmisti. Adriatik denizindeki yengeç avcilari ve kiliç balikçilari da harika programlar

10. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Evet jacoub wagner sarışın azimli çocuk, son derece mücadeleci keyifle izliyorum. Natgeo ve Discovery'de balıkçılık programı oldu mu ben televizyona yapışırım :D

11. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Özkan, beni fena taktın, bir saaten beri izliyorum, ne sevgidir bu, bir türlü doyamıyoruz. Gerçekten çok güzel avlardı.:) :) :)
    Ellerine sağlık, sevgiler hoşça kal.:) :) :)

12. max cavalera

max cavalera murat

Favori Kamış:
    x_treme-okuma cedross
    Favori Makine:
    okuma px pro..okuma cd 65
    En İyi Avı:
    kofana 3 kg şile acıklarında....palamut ve torikler Büyük beyaz.(70cl)
    aynen aynen mavi balık ne dedim ya kendi kendime bildigin lüferi kofanayı mavi balık yaptılar ama o dalgalarada iyi dayandı tekne