emrah aramıza hoşgeldin. soruna gelince bunun cevabını kendin vereceksin bizlere göre süper bir hobi, başkasına göre hastalık, bazılarına göre boşa vakit harcamak. işte bu ince çizgiyi kendin belirleceksin. sana bir ip ucu vereyim burda bir sürü hasta var benden söylemesi
Balıkçılık sıradan bir günde hasta olmaktır..hastaysan zaten gün sıradan değildir..sıradan bir gün ise zaten balık yoktur..balık yoksa zaten hastasındır..hastaysan balık hep vardır zaten başkada olasılık yoktur
Hastalıktır , hastalık hatta daha ilerisi tiryakilik gibi yoksa tatil günü kim kalkar sabahın dördünde hazırlanıp ava gider yok yok tiryakilik bu , akşam dönerken yorgunluktan bir dahaki sefere daha geç gidelim diye konuşup ertesi hafta 3:30 da ava gitmek için buluşacak kadar tiryakilik bu aman dikkat üstüne üstlük bulaşıcı
sinan kurt ustanın kendı sitesindeki imzası aklıma geldi. şöyle diyor sinan kurt usta: "Balık avlamaya hastalık diyorlar. Bence bu bir hastalık değil neden derseniz....... Hastalıkların iyileşme ihtimali var.. Ama balık avlamak bir tutkudur. VE TUTKULAR ASLA İYİLEŞMEZ... " bence cok guzel tanımlamıs olayı
benim balık tutma hastalığım yok ben tuttuğum balığa hasta oluyorum tutarken bende balık hastalığı var tutma değil galiba saygılar gökhan