ben balıkcılıkla ilgili her yöntemi gördüm diyenler,hele bi videoyu izleyin bakalım. http://www.youtube.com/watch?v=0_hfnDDMEdk
Evet ben de bunu haberlerde izledim. Tarpon denilen tür olmalı. Yalnız sonuçta balık geri düşüyor iskeleden. Belki de abimiz "yakala-bırak" yapmak istemiştir, öyleyse ekstra bir alkış lazım.
Evet balık tarpona benziyor çok mücadeleci bir balık, tek kişi bu şekilde zor olur ama 3 kişi bi balığı zaptedemediler ya bu daha büyük bir yetenek bence
video aksiyonluymuş, sonunda balık kendini kurtarıyor, bir an düşündüm adam suya düşseydi elide balığın ağzındayken )
Oh my god! Beybiiii beybiiiiiii:laughing: :laughing: Yahu adam boyu kadar balık yakalıyor, eşi orda kendini paralıyor. Balıkla birlikte at denize:laughing:
Tarpon dedikleri bu balik aşiri haraketli bir balik 30 / 40 kiloluklari dahi sudan metrelerce dişari siçrayabiliyorlar ve yorulmasi uzun süren bir balik. Bu kadar az haraket etmiş olmasi bile şaşirtici bence bu tür için.
tarpon.. evet bu bir tarpon balığı eminim yakalaması müthiş keyiflidir hele el kol karışımı bir şekilde spinle genelde su üstü kandırıcılarla yakalandığını bir çok kez izledim ve çok mücadeleci bir balık kandırmak çok kolay ama balığı kaçırmadan almak çok çok zor.. keşke sularımızda avcılığı yapılabilse.. güzel bir paylaşım olmuş teşekkürler..
Güzel paylaşım, yalnız kadın ne bağırdı öyle, sesi evin içinde yankılandı gece gece, eşim noluyo diye yanıma geldi