Bu mevsimde Akçay'da hangi balıklar çıkıyor? Kıyıdan hangi bölgeleri tavsiye edersiniz? Kaç defa gittim ama adam akıllı balık tutamadım. Bu sefer gerçekten balık yönünden keyifli bir tatil yaşamak istiyorum.
Yenimahalle tarafını tavsiye ederim,hatta aracınız varsa üçgen kafeden sonraki kesimler. Kupa,ispari ve zargana tutabilirsiniz.Yem olarak sülünez kullanabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Balığın olduğu yere gidebilsem keşke . Gittiğim yerde balığın olmasını umuyorum genelde . Ehliyetin, araban ve ailede kafa dengin olmayınca böyle oluyor .
eski bir konuyu güncelliyorum ama yenı konu açıp kalabalık yapmak istemedim bayram tatili akçayda geçiricem kısaca kıyıdan ne avlayabilirim nereden yem temin edebilirm nerelerden olta atmalıyım atçek için uygun yerler var mıdır tavsiyelerinizi bekliyorum