Akçaydan Herkese Selam Olsun Eskiden Mamuncu Ve Sülünaci Ali Lakapli şimdilerde Kanarya Ve Doğa Kuşlu üretimiyle Uğraşan Ve Hala Balik Tutmaya Giden Bir Kişiyim Tekesss '' Hasan ''arkadaşim özellikle Seninle Taniştiğima Memnun Oldum Memet Ve Yağmura çok çok Selam Bir Gün Balik Avi Yapalim
Merhaba aramıza hoş geldiniz. Kuş çeşitleri arasında neler var acep? ==================- Eski Mamuncu olduğunuzdan varsayımla belki Akçay bölgesi için güzel Levrek avlakları ve tiyolar verebilirsiniz. Selamlar.
Aramıza hoşgeldiniz,keyifli paylaşımlar..5-15 temmuz tarihleri arasında tatilimi Örende yaptım ve 1 günümü de Akçay-Zeytinliye ayırdım.Daha önce tanışmış olsaydık birlikte bir balık av organizasyonu yapabilirdik bel ki.Ne diyelim sağlık olsun,seneye inşaallah.
Tarcan kardeşim,Ören'de de Zeytinli'de de balık vardı ama çupralar da,levrekler de çok küçüklerdi.Bunun için avlarım yalala-bırak şeklinde geçti;yinede limitler dahilinde olanlardan bir tavalık ailece yemek nasip oldu.Yem olarak Mamun,kalamar,sülünes,tavuk göğsü denedim ve en etkili vuruşlar tavuk göğsüne idi levreği dahi tavuk göğsüyle aldım.Belki balık yoktu ama tertemiz bir hava,tertemiz bir deniz,güneş,kum ve tatilim Ören Festivaline denk geldiği için müzik,sanat,kültürel etkinlikler vardı.Eh daha ne olsun değil mi?İnşaallah seneye yaz tatilinde tekrar Örende'yim.