selamun aleyküm. ramazan bayramında 3 günlüğüne erdek narlıya gideceğim . sadece spin takımımı almayı düsünüyorum levrek icin sansım varmıdır sizce
hata yapıyorsunuz bakın normal kamısda götürün kumsalda dalga vuran yeri eşeleyin ve kum solucanı cıkartın 3lü takım yapıp yakın mesafe atın sonra gelsin mırmırlar =)
surf takımım var ayrıyetten onu da alayım mırmırı karagözü ispariyi izmariti biliyorum 3 gün kalacağım icin değermı diye düsünüyorum . yem için erdek merkez de sülünez bulabilirmiyim peki ?
Narlıda levrek görmedim. Bunca senedir her yaz gider 1 hafta kalırım. Kırlangıç, istavrit vs. bol bol gördüm. Ayın 13 unde bende gideceğim. Spin takım götürüp yine arayışlara devam edicem İnşallah vardır. Yem alacaksanız bandırmadan alabilirisiniz. Forumda aratırsanız bandırmalı yemciler ile ilgili bir konu var diye hatırlıyorum.
soner bey bayramda orda olursanız görüselim. erdekten yem bulurum diye ümit ediyorum . olmadı mıdyet tavukgöğüsü solucan da iş görür. levrek icin kosturcam erdek ocaklar narlı turanlar ... bakir meralar var .oralarda şans denıycez artık
spinle çok fazla ümitlenmeyin derim ama yemli takımla her şey olabilir.. ben turanları tavsiye ederim en sakin yer orasıdır o bölgede,kefal zargana izmarit ispari mırmır arada ufak vatos,kırlangıç ve iskorpitte olur hatta ve hatta trakonya bile var o sularda hemde azda değil dikkatli olun.. ama canlı bırakma ile levrek şansı olabilir o dönemde levrek pek sahteye bakmıyor naçizane tavsiyemdir.. hayırlı avlar hayırlı tatiller..
övünc bey sahsen son 4 yıla kadar orada avlanırdım . 4 yıl sonra gideceğim . eskiden el oltasıyla mırmır ispari izmarit alırdık . hemde cok boldu . sımdı ne vardır ne yoktur . nealemde bilmediğim icin actım konuyu. + spin bildiğimiz üzere rahat bir avcılık. surf takımım var o da ağır 3 gün icin değermı bilmıyorum