Balıkesir Erdek

Konu, 'Bölgeler' kısmında kadircan12345 tarafından paylaşıldı.

1. kadircan12345

kadircan12345 kadircan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SURF CAST 4.20
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER AV-65b makina
    En İyi Avı:
    40cm lüfer / 5KG İSTAVRİT
    selamun aleyküm. ramazan bayramında 3 günlüğüne erdek narlıya gideceğim . sadece spin takımımı almayı düsünüyorum levrek icin sansım varmıdır sizce

2. volkanules

volkanules Volkan

Favori Kamış:
    Yashino
    Favori Makine:
    mitchell
    En İyi Avı:
    4.300 Eşkina
    hata yapıyorsunuz bakın normal kamısda götürün kumsalda dalga vuran yeri eşeleyin ve kum solucanı cıkartın 3lü takım yapıp yakın mesafe atın sonra gelsin mırmırlar =)

3. kadircan12345

kadircan12345 kadircan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SURF CAST 4.20
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    surf takımım var ayrıyetten onu da alayım mırmırı karagözü ispariyi izmariti biliyorum 3 gün kalacağım icin değermı diye düsünüyorum . yem için erdek merkez de sülünez bulabilirmiyim peki ?

4. medmarine2

medmarine2 Soner Coşar

Favori Kamış:
    Okuma Alumina 270 Mh
    Favori Makine:
    Shimano Nexave 4000 Fc
    Narlıda levrek görmedim. Bunca senedir her yaz gider 1 hafta kalırım. Kırlangıç, istavrit vs. bol bol gördüm. Ayın 13 unde bende gideceğim. Spin takım götürüp yine arayışlara devam edicem :) İnşallah vardır.

Yem alacaksanız bandırmadan alabilirisiniz. Forumda aratırsanız bandırmalı yemciler ile ilgili bir konu var diye hatırlıyorum.

5. kadircan12345

kadircan12345 kadircan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SURF CAST 4.20
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    soner bey bayramda orda olursanız görüselim. erdekten yem bulurum diye ümit ediyorum . olmadı mıdyet tavukgöğüsü solucan da iş görür. levrek icin kosturcam erdek ocaklar narlı turanlar ... bakir meralar var .oralarda şans denıycez artık :)

6. ovunc41

ovunc41 övünç karlıdağ

Favori Kamış:
    Trabucco İridium Distance 4.20 3p,Ryobi Komatsu 3.75 50-150 ,Spro GTPRO 2.40 15-40 3 parçalı spin
    Favori Makine:
    Shimano Aernos 4000 FA,Shimano Ultegra XSC 5500,Shimano Catana 4000,Ryobi Ecusima 8000vi
    En İyi Avı:
    kiloluk eşkina,1.1 kg mırmır,lüfer vs..
    spinle çok fazla ümitlenmeyin derim ama yemli takımla her şey olabilir..

ben turanları tavsiye ederim en sakin yer orasıdır o bölgede,kefal zargana izmarit ispari mırmır arada ufak vatos,kırlangıç ve iskorpitte olur hatta ve hatta trakonya bile var o sularda hemde azda değil dikkatli olun..

ama canlı bırakma ile levrek şansı olabilir o dönemde levrek pek sahteye bakmıyor naçizane tavsiyemdir..

hayırlı avlar hayırlı tatiller..

7. kadircan12345

kadircan12345 kadircan

Favori Kamış:
    LINEAEFFE SURF CAST 4.20
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    övünc bey sahsen son 4 yıla kadar orada avlanırdım . 4 yıl sonra gideceğim . eskiden el oltasıyla mırmır ispari izmarit alırdık . hemde cok boldu . sımdı ne vardır ne yoktur . nealemde bilmediğim icin actım konuyu. + spin bildiğimiz üzere rahat bir avcılık. surf takımım var o da ağır 3 gün icin değermı bilmıyorum :)