Balıkesir merkezden selamlar

Konu, 'Tanışalım' kısmında hasankurt tarafından paylaşıldı.

1. hasankurt

hasankurt Hasan

Favori Kamış:
    remixon terminator 4.20
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    yayın - 6.5 kilo
    Merhaba arkadaşlar;

30 yaşındayım ve yaklaşık 15 yıldır balıkesirin çeşitli baraj, gölet ve derelerinde kıyı balıkçılığı yapıyorum. Aslen Selimiye köyünden olduğum için çoğu zaman selimiye barajına gidiyorum ancak son zamanlarda iyice bezdiren israil sazanı istilasi nedeniyle son zamanlarda şamlı, ivrindi, susurluk taraflarına gidiyorum. Arabam olmadığından her istediğim yere gidemesem de ayda en azından bir kere olta tutmazsam hastalandığım için bostancı deresine de gittiğim oluyor:) . Balık tutkunlarına tekrar selamlar, keyifli paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler.

2. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Hoşgeldiniz, keyifli paylaşımlar dilerim. :)

3. ahmet10

ahmet10 Ahmet

Favori Kamış:
    Olta ve Sabır
    En İyi Avı:
    Henüz denizde geziyor
    Aramıza hoşgeldin Hasan. Keyifli paylaşımlar.
    Çok uzun yıllar oldu Bostancı deresine gitmeyeli nasıl balık çıkıyormu bari.

4. hasankurt

hasankurt Hasan

Favori Kamış:
    remixon terminator 4.20
    Favori Makine:
    okuma
    En İyi Avı:
    yayın - 6.5 kilo
    Hocam maalesef balık değil su bile kokmuş vaziyette Bostancı'da. Evvelki hafta gittiğimde gördüğüm durum içler acısıydı. 8-10 santimlik akbalıklar yeşil, köpüklü suyun içinde can çekişiyor adeta. Ben suya bakarken yanımdan şortlu-bisikletli biri bisikletin arkasına koyduğu ırıpla geçti. Seslendim arkasından, bir iki lafladıktan sonra ima yollu sordum günah değil mi ufacık hayvanları toplamak diye, değilmiş. O pisliğin içinde parmak kadar balığı yengeciyle bilmem nesiyle toplayıp götüren düşüncesizler varken daha iyisi de olmaz. Jandarma karışmıyor mu diye sordum, adam arsızmış, söylemezsen karışmaz diye cevap verdi. Ne diyelim?