aranıza yeni katıldım genelde yayın avcısıyım ama bu yıl turna deneyecegim yayına gittigimiz bir gölde çok turna olduğunu gördüm balıkesir civarında hangi tarihlerde sahte yeme vurmaya başlar acaba şimdiden cevap yazanlara teşekkur ederim RASGELE
hoşgeldiniz bol ve bereketli avlar hoş muhabbetler dilerim. http://www.yukle.tc sitesinden çok rahat resim yükleyebilirsiniz. açılan sayfada gözat'a tıklayın resminizi bilgisayarınızdan seçin. Küçük resim yazan (üstten ikinci) linki kopyalayıp avatar bölümündeki url kısmına yapıştırınız.
hoşgeldin toprağım öncelikle aramıza hoşgeldin.sahteyle turna avcılığı şu an balıkesir ve çevresinde faal durumda ve gayet iç açicı avlar bulunmaktadır.önemli nokta ekipmanlar olmakla birlikte gümüş balığına benzer sahteler ve turna ayvrusunu andıran silikonlar güzel iş çıkarmaktadır.yasraç balığına benzer kaşıkları da tavsiye eder avlarının daim bereketli olmasını temenni ederim.
topragım merhaba bende merak ediyorum onu bende balıkesir merkkezde oturuyorum tanısalım bi gun beraber cıkalım balıga
İrtibata geçersek bir nebze uygulamalı olarak yardımcı olmaya çalışırım.... Zaman zaman sizin bölgenize ava gelmekteyim....