slm arkadaşlar ben istanbulda b.çekmecede oturuyorum. malum kış geldi ve marmarada balık kalmadı bizde bir arkadaşla birlikte 25 şubattan sonra küçük bir dalış turnesine çıkmayı planlıyoruz . arabamız var deposunuda fulleyip yola çıkacağız. artık balık nerde biz orada mazot bitene kadar devam . ama nereye gideceğimize karar veremedik bize yardımcı olabilirmisiniz bu ayda nerelere gidip dalınabilir (akdenizmi, egemi). pansiyona yerleşmeyi düşünüyoruz tahmini bu gezi 1 hafta cıvarı sürer. yardımlarınızı bekliyoruz. o kadar yolu gidipte birde hiç balık göremezsek büyük hayal kırıklığı olur sanırım.
slm arkadaşım ben turan ADANA/CEYHAN'dan CEYHAN'a 35 km uzaklıkta YUMURTALIK var. orada bizim yazlık evimiz var. dalmaya uygun yer deniz. Bizden büyük abilerimiz var onlar dalıyor güzel avlan da çıkıyorlar. ama aradaki mesafe uzak. ama ceyhan'a yolunuz düşerse beklerim ayın 18'in da finallerim bitiyor. ondan sonra boşum. yolunuz düşerse yadımcı olurum.size.
Öncelikle aramıza hoş geldin, profilinizden imza ayarlarını yaparsan sana hitapta kusur edilmemiş olur. Bu uyarıyı dikkate alacağını umarak keyifli paylaşımlar...
Öncelikle aramıza hoşgeldiniz.Dalış konusuna gelince benim kayınbiraderim zıpkınla dalış yapıyor ve bu işide çok iyi yapıyor onların grubuyla takıldıkları yer genelde Saros oluyor hemen hemen hiç boş dönmüyorlar..Ama bölge olarak verimli avlakları yine kendiniz araştırmalısınız özellikle 10-15 mt. derinliklerde verimli av yaptıklarını kendisinden çok duydum..Saros bölgesi bence sizin için uygun olabilir.
arkadaşlar öncelikle ilginize teşekkür ederim. uyarınız üzerine kişisel bilgilerimi de düzenledim. Turan kardeş bizi Ceyhan'a davet etmissin az önce arkadaşla könuştum bu konuyu belki o taraflara kayabiliriz senin mail adresini msn ye akledim msn den konuşuruz bu konuyu. malum biz ayın 25 inden sonra çıkacağız yola bol bol konuşuruz
selam ben avcılar istanbuldan anıl buyucekmece albatros tarafını bilirim zıpkıncı deilim sayılırım amator olarak başladım ilerletmeyi düşünüyorum arada uğruyorum o tarafa yüzmeye felan geldiğim oluyor ama bi dahakine zıpkınla gelmeyi düşünüyorum bakalım nasip olursa görüşürüz abi aeo kendine iyi bak.