Abilerim herkese saygılar selamlar.Bugün balığa gidecektim gece 1.30da yattım sabah 4.30 da kalktım.Babam biraz sonra dedi saat 8 de kalktık misafir gelebilirdi bu yüzden ya yarın yada pazartesi günü(bugün cumartesi) balığa gideceğiz balığa balıklıovaya gidebiliriz veya mordoğana.Yem olarak bir kese mamun,10 tane kücük yengec(sirke),40 tane sülünes,16 tanede boru kurdu aldım.Boru kurtlarını ve sülünesleri gazetelerine bayağı bi su sıçratıp buzdolabının sebzeliğine koydum.Yengecleri kücük bir kaba 1 az balık parcası atıp azcık su koyup bu kaba koydum Yaşıyorlar.Ama mamunlara suyu cok koydum az koydum talaş koydum un koydum naptıysam bazıları baygın gibi bu yüzden haşlamayı düşünüyorum.Sizce mamunu nasıl saklamalıyım,yengeçler böyle yaşarmı,Balıklıovada ve mordoğanda hangi balıklar çıkar ve Borukurdu elimi ısırırmı sollucanlardan iğrenmemde bunlar böle kıpır kıpır bacaklı filan neyse yardım eden herkese teşekkürler.
Mamunlara ufalanmşı gazete kağıtları at, bol miktarda. Salgıladıkları bir sıvı birbirlerinin ölmesine yol açar.
Boru kurtdunun kanlı canlı kıpır kıpr olanları ısırır. Ama önemli bi ısırık değil küçücük bi çimdik gibi. O siyah kafadan tutma yarım cm altından tut o zaman ısıramaz. Yengeçlerin olduğu kovayada bikaç parça küçük taşı iyice temizleyip koyabilirsin. Kolay gelsin kardeşim.