Balıksız turna avı,aksiyon macera vsvs

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında cemil sarihan tarafından paylaşıldı.

1. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Arnavutköy deki göletlerden bir tanesine gittik arkadaşımla, populasyonun az olduğu ancak çok büyük balıkların olduğunu duyduğumuz,bildiğimiz , hissettiğimiz ancak bir türlü yakalama duygusunu yaşayamadığımız bir gölet....
    Aslında çok ta ayak altı olan ve herkesin sürekli avlandığı bir gölet , ancak bu kez bizim planımız başka , göletin ulaşımı çok zor olan kısmına gideceğiz ve büyük balığı alacağız...
    İnsanların neden o tarafa gitmediğini çok daha iyi anladık , sadece yürümek değil bir çok tehlike , ve aynı zamanda büyük efor sarfetmek gerekiyor oralara gidebilmek için .
    Bu kadar macera dolu ve adrenalini yüksek bir yürüyüş ve av yapmamıştım açıkçası, büyük keyf aldım,heyecan duydum ,hatta şu sözü keffettim ''biz balık almayı değil , balıkta olmayı seviyoruz'' yani bu sözdende anlayacağınız üzere balıklı bir fotoğraf yok , ancak yukardan arkadaşımın çektiği bir fotoğrafı paylaşmak istedim , gölün ne kadar dik yamaçlara sahip olduğunu göstermek için , yürümek oldukça zor ve yorucu oldu...
    Büyük keyifti,herkese selamlar....

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Allah Korusun. Zevk için tehlikeye girmeye değmez. Mazallah son pişmanlık fayda vermez.

3. cemil sarihan

Bu yüzden can yeleği alacağım bir tane, aslında hepimizin herzaman kullanmasında fayda var...Kıyıdan avlanıyor olsakta tehlike var.

4. ozkan79

ozkan79 özkan

Merhaba ben ve iki arkadasim bugun o bolgede idik 3 adet levrek disinda balik tutamadik,civarda olta atanlarda birkac limit alti turna var idi.yagan yagmur yollari mahfetmis heryer camur batak.

5. cemil sarihan

Bizde eliboş döndük :) kısmet ...

6. mhakanbasar

mhakanbasar Mustafa Hakan BAŞAR

Favori Kamış:
    SHIMANO VENGEANCE SPIN 2,10
    Favori Makine:
    Spro Red Arc Tuff Bady
    En İyi Avı:
    turna 102 cm 8,5 kg
    Sayın Cemil SARIHAN
    Aksiyon kamerası almıştınız bildiğimiz kadarı ile yokmu aksiyon görüntüleri ?
    Malzeme tanıtımından hariç açtığınız konuları ilgiyle izlemek isteyen site sakinlerini çok merakta bırakıyorsunuz yüzünüzü bile gören yok şu ana kadar :))

7. cemil sarihan

Daha alamadım kamerayı , malum pahalı bir alet iyi düşünüp karar vermek lazım,fotoğraf net değil çok zor bir göldü cep telefonu ile çekilmiş bir foto, alınca görürsünüz tuttuğum balıklarla .kimseyi merakta bırakmayız hakan bey hiç takmayın kafanızı :)..
    Kamera ile ilgili bir tavsiyeniz olursa incelerim ...

8. muratemir1980

muratemir1980 Murat

Balıksız olmuş ama keyif almısın önemli olanda bu , balıkta olmak ,balık tutmak kadar güzel bir şey.

9. atakule team

atakule team hüseyin

Favori Kamış:
    Bass Pro Shops® extrime xps Mitchell Elite Spin DAIWA EXCELER, EXSF662MHFS 1.98
    Favori Makine:
    shimano sustain 2500 fg shimano exsence 3000cı4
    En İyi Avı:
    hedefim 120 cm
    slm

cemil kardeş aman dikkat tedbiri elden bırakma :)
    zor gidilen yerlerin balıgıda zorlu olur derim eminim güzel balıklar yakalarsın rastgele :)

10. köstereç

köstereç Cengiz Yalçın

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    Shakspire
    En İyi Avı:
    5,5 kg aynalı sazan
    Cemil bey şöyle daha net güzel fotoğraflar olsaydı. Resimden anladığım kadarıyla gölet derin. Dikkat edin. Ayrıca at çek için daha erken hala havalar soğuk. Anladığım kadarıyla buralarda yumurta burakma işi bitmiş muhtemel oralardada öyledir. Yakında hareket başlar.
    Sizden güzel resimler bekliyoruz.

Rastgelsin.