Baliktayim Trt Türk

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında roy tarafından paylaşıldı.

1. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Programda buz tutmus gölde tavuk cigeri ile gökkusagi alabalik tutuluyor. Tatli sularda akarsu ve göllerde yem ile alabalik avcili yasak diye biliyorum yaniliyormuyum ?

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Göllerde serbest.

Selamlar gubani.;)

3. odemisli

odemisli ilker

Favori Kamış:
    albastar
    Favori Makine:
    dam
    En İyi Avı:
    her av iyidir. :D
    evet bende izliyorum her pazar. cok keyifli bi program. alabalık avına hiç gitmedim ama begenerek izlediğim bi program. 20 dk gibi bi süresi olsada insanı alıp baska diyarlara götürüyor. sportif balıkçılık ve bunu aşılamaya çalışan bi ekip sanırım bunada dikkat edecektir. balli rumuzlu abiminde göllerde serbest acıklaması na istinaden serbest oldugunu herhangibir kural hatası yapmadıklarını düsnüyorum ama emin olmak için tekrar bakıcam. :) hata olmasın.

4. roy

roy roy

Favori Kamış:
    Ron Thompson heavy telecoast, daiwa crossfire,lineaeffe extreme,Pezon&Michel Rafale pro pike
    Favori Makine:
    Daiwa tournement entoh 5500, Mitchell compact gold 7000 , Okuma Razor 65, Daiwa procaster A 4000
    Nuri abi serbest diyorsa öyledir :) tam bilemedigim için tv karsinda telefondan yazdim yoksa tebligde yazar :)
    Program güzel fakat biraz kisa. Fon müzigi uyku getiren cinsten :)

5. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bir not: (Göllerde serbest diyerek kesip atmanın doğru olmadığını farkettim de:D )

"Ormaniçi sular" diye bir mevzu var, çetrefil mi çetrefil. Bu göl konusunun bir ucu da oraya gider ancak şuan ne yeri ne de zamanı. Gökkuşağı ve kefal avı yapacak kardeşlerimiz, lazım olacak bilgileri araştırırsa kendi başlarının selameti olur.:)