s.a gecen pazar günü gene avlagıma gitti finike/mendiregi..atcek atcek şansıma bu balon geldi bunlarda taylanda kaldıgım sürede haftasonu avım.. vatos ve barakuda thaide meşurdur barakudalar herseye atlıyolar derin ve bulanık su bunlarda tayland/pattaya liman daki kalamar avım..ben hayatımda orda gördügüm kadar kalamar görmedim...
paylaşım için teşekkürler kalamarda bayağı güzelmiş balık popülasyonu nasıl oralarda resimlerden anladığım vatozu da pişiriyorsun yanlız diğer vatoz için masum bir görüntü var orda,bebelerini düşürmüş
orda havaların sürekli ılık ve deniz suyunun sürekli sıcak olması balıgıda bollaşdırmış ben orayı düşündügümde bide bizim av raporlarına bakdıgımda genelde sanki biz burda süs balıgı yakalıyoruz hep görürdüm gencleri acıkdan gelirlerdi mavi kılıç balıgı getirilerdi 2-3 tane barakuda felan ama büyük bide yaşlı avrupalı amcalar koca koca poşet dolusu ufak mırmıra benzer ama sade yeşil renk balıkla dönerlerdi..bizim denizlere göre çok fazla var balık kanımca....... evet vatosun tadı güzel denedim genelde bnm arkadaslara veriyodum adamlar herseyi yiyo
arkadaşım iyi çeşitli balık yakalamışsın ama vatos balığının yere düşmüş yavrularını görünce çok üzüldüm, canlılarmıydı, suya bırakabildin mi?
vatos yavrularına bende acıdım valla tekrar suya gönderebildiysen ne mutlu sana ve bize.. güzel avlarınızın devamını dilerim..
hepinize teşekkürler..vatos yenir..ve vatosun yavruları son anda aklıma geldi suya attıysamda gözden kayboldular ama yaşayamazlar zira avcı balık çok haramiler cok vardı bulundugum yerde ):