Arkadaşlar uzunca sayılabilecek bir süredir sitemizde Balon haberleri ve resimi çıkmıyor.. Hani özlediğimden filan değil..Sadece merak ettim, bunlar tekrar geldikleri yere döndülermi nedir son durum.. Umarım bu illetten denizlerimiz kurtulmuştur.. Özelliklede Akdenizdeki dostlar kurtulmuştur.
sanırım balonların havasını söndürdüler her oltaya atlarlarsa olcağıda budu zaten işin şakası bi yana denizdeki akıntılara göre su sıcaklığı düşmeye başladığın da daha sıcak sulara gitmeye başlıyolar
namık abi son habere göre gökovada. kuzenle birlikte levrek götürüyo olmalı balona bakacak halleri yok gibi
daha geçen hafta 5 tane babalar gibilerini yakaladım (ufakları boşverin onları saymıyorum ) en küçüğü 1,5 kg ve dışarı çıkartıp attım.nerde bitecekler yerleşmişlerki aslanlar gibi giderlermi
balıkçılıktan soğuttu bu balık beni son zamanlar da hakkattten azaldı ama sanırım büyükelrini tuta tuta bitirdik. küçükleri deniz dibinde binlerce var. güney sahillerinde 5-6 yerde daldım deniz dibi balonlarla kaynıyor şenlik var suyun içinde ... sanırım kurtulma şansımız yok bari ayak uydurmayı deneyelim. çelik misineleri tansiye derim. koparamıyo. kimisi yiyormuş bu balıkları ma ben daha cesaret edemedim.