Alabalıklar,Turnalar,Sudaklar beni beklemekte,,, her sezon olduğu gibi buluşmak gerekmekte,,,, heyecan arzu ve o eşsiz Duyguyu tatmak için hazır olmak lazım o güne ,,,şimdiden ve özenle... http://www.dailymotion.com/video/xfq50m_balsa-popper-silvery-black_sport
abartmadan söylüyorum müthiş bir fly çalışması izledim...ellerinize sağlık...bu kadar ince sanata mutlaka bu yeni yapıt güzel bir trofe alacaktır diye düşünüyorum... bende yavaş yavaş ısınma turlarına başlıyorum artık... bu güzel video için çok çok teşekkürler...tebrikler...
Baştan sona izledim. O ne büyük emek, ne kadar güzel bir işçilik. Ellerine sağlık abi. Aynı versiyonun biraz daha açık renk tonlarını deneme imkanın varsa daha da göz alıcı olur kanaatindeyim. Tekrar tebrikler.. Bu arada onu bir kafese koy da uçup gitmesin abicim.
video için teşekkürler elinize sağlık. gözleri nereden temin ettiniz? bende tuzlu su iskarmoz için borulu mantar/köpük lü popper hazırlıyorum ama bu büyüklükte beyaz oynar göz bulamıyorum bir türlü. :/
Emek ve estetik ince-ince dokunup balsa da hayat buldu. Birkaç parça tüy ve iplik renk oldu, şekil oldu da nadide alalara yem yapmaya kıyılmaz oldu? Sen delisin, başka değil. Emeğine sağlık Bülent, o koca yüreğine...
Teşekkür ederim evet haklısınız daha açık renkli olması cezbedici olur,,,sarı tonda birkaç tane yapmıştım daha açık tonlarda mutlaka deneyeceğim,,,muhabbet kuşumun yanına koydum ,,tekrar teşekkürler Uploaded with ImageShack.us
Teşekkür ederim; av bayilerinde var 3 boy olarak satılıyor ve beyaz renkte ben kırmızıya boyadım,,,istanbul dada olduğunu biliyorum bi bakın bulamazsanız buradan gönderebilirim
Ne güzelde anlattınız ,ne güzelde nakş ettiniz umud edilene giden yolu,ağzınıza yüreğinize sağlık çok teşekkür ediyorum
Çok teşekkürler buldum en sonunda, bazen insan birşeyi ararken heyecandan burnunun dibindekini görmüyor Bu yaptığınız popperla yakalayacağınız kısmetin hikayesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Sevgili Rıfat ,çok teşekkür ederim,,,bayramda sizin oralardaydım çok güzel alabalıklar yakaladık ama senin şu kucağındaki varya beni bitirdiii ,,,önümüzdeki hafta allahtan bir mani olmaz ise tekrar sizin oralrda olacağım,,,denk geliriz belki
Sevgili rıfat Ben Şu an Kayserideyim,,,senin le yüzyüze gelmek isterim,,,akşam saatinde ankaraya döneceğim,,,
Sevgili Rıfat ,senin le yüzyüze olmak ve bir bardak çayda okyanusları paylaşmak inan çok güzeldi,tamda tahmin ettiğim gibi,beyfendi,naif,neşeli ve kendini çok iyi geliştirmiş ehil bir kişiliği gördüm karşımda, bu beni inan çok mutlu etti ,biliyorumki ömrümün sonuna değin arkadaştan ötedir benim için diyebileceğim bir dost kazandım,,,seninde aynı duyguları paylaşıyor olman temennisi ile ,,,Allaha Emanet Ol
Bülent abi, Meajını okur okumaz sevinerek görüşebilmeyi umut etmiştim. O kısacık zamanda senden edindiğim bilgiler ve anlattıklarını bütün akşam zihnimde tekrarladım. Sohbetinle, bilgi donanımınla gerçekten muhteşem bir insansın. İnşallah tecrübelerinden daha fazla faydalanabilme imkanını bulabilirim. Her zaman başımın üstünde yerin var, çok çok çok teşekkür ederim.. Selamlarımla..