merhaba, Bana hem tatlısuda hem de denizde (ikisinde de kıyıdan) kullanabilecegim bi takım tavsiye eder misiniz? tatlısu için kızılırmak taraflarına gitcez, deniz için ise ege kıyıları....ne denk gelirse artık özel bi balık diyemicem...teşekkürler
sa merhaba kardeş 1 -2 sorum olacak beklemeli avmı yapacaksın yoksa at çek mi yapacaksın birde bütçe yazarsan nokta atışı olabilir:thumb:
merhaba kardeşim ya aslına bakarsan ben amatörun amatöruyum arkadaş gidelim dedi tamam dedim öncelikle çorum iskilipe giderken bi baraj var orda veya kızılırmakta tutarız büyük ihtimal bekleriz beklemeli olur bütçe de 100 tl ye kadar olsun ama sen 150 ye şu var dersen ona da bakabilirim sonuçta bir kez alıp yıllarca kullanmak isterim
bi de bu kombinasyon nasıl sizce bana yeter mi? surf 4.20 lineaffle aquarex kamıs ryobi ecusima vi 8000 2013 model makine 0,31 lik dyenamix örgü misina ?
sa beklemeli av için yeterli hemde fazlasıyla yeterli pek birşey önermeye gerek yok yüksek atarlı kamış ve orta düzey makina iş görür daha düşük bütçelerede alabilirsin ama almışken elinde kalmayacak birset olsun dersen seçtiğin ürünler güzel