Sürekli kıyıdan avlanan biri olarak, avlak bölgemde genellikle; Çupra, lidaki, sargoz, mırmır, ısparoz bulunuyor. boyları ortalama boy. favori iğne modelim; mustad 1523d 6-7-8 no iğneler... daha büyük iğne denedim (pelican' ın laser kesim bronz bir iğnesini 4 no) lakin başarılı olamadım... bana önerebileceğiniz bir iğne modeli var mıdır? hepsine gidecek bi iğne? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler... Büyük balıklı avlar dilerim...
Dostum,Marmariste bu balıklar için OWNER İĞNE ( 4-5 numara )kullandım başarılı oldu bilgine. Selamlar.
Şenol bey hepsine gidebilecek bir iğne yokmu acaba? yem olarak boru kurdu, madya ve sülünez kullanıyorum... ismail bey söylediğiniz iğneyi deneyeceğim... bir de levrek var bölgede. kıyıda 3-7 m arasında dip oltasını takip ediyorlar. ne önerirsiniz?
Owner 50173 serisindeki istediğiniz boyları kullanabilirsiniz,bağımlılık yapan bir iğnedir demedi demeyin Avlarınızda bol şanslar.
Yücel ustam önerinizi dikkate kesinlikle alacağım. tekrar sormamdaki gaye farklı düşünceler var mı diye öğrenmek maksatlıdır... diğer önerilen mustad ve owner markaları da deneyeceğim. herkese teşekkürler, büyük balıklı avlar dilerim.