arkadaşlar tatlı su için 5 adet banax 5000 makina almayı düşünüyorum.makina hakkında yorumlarınızı bekliyorum. saygılar. ali demir
Ali abi öncelike hayırlı bayramlar.... bende dört adet banax var hepside sx modeli beş yıldır kullanıyorum ama hiçbirinden şikayetim olmadı şimdiye kadar, büyük balıklarla mücadelede süper bir makinadır tavsiye ederim..........
Banax makina tank gibi ama çok ağır makina sadece kusuru bu.....Tatlı suda gider beklemi av yapacağınızdan sıkıntı olmaz.....
mehmet kardeşim hepinizin yorumları için teşekkür ederim bende zaten tatlı suda kullanacağım makina yı baya inceledim sağlam makina fiatı 100ila 110arası dediler en kısa zamanada alıcam teşekkürler. ali demir /Bursa
nuri kardeşim 4 tane takım yapayım diyorum bir adet de yedek.zaten olta koyma çantamda 4 adet makina kamış alıyor birde oltaları göle attığın zaman hepsi aynı olunca daha iyi oluyor biri başka biri başka olunca görüntü iyi olmuyor ama aynı olunca şöyle karşıdan bakınca daha çok heyecan oluyor bende, birde bende malzeme hastalığı var daha önceden 3 adet dam makinem vardı bozuldu tamiride yapılmadı parça yok ve çok titizim kimileri balığa giderken bir çanta alıp gidiyor ama ben tipo arabam var bagajı zaten küçük birde arka koltuğu doldururum eşya ile sanki bir hafta kampa gidiyorum.selamlar ali demir /bursa
Ali hoca benim tavsiyem 2 takım .. fazlası na gerek yok..kısmeti olan tek olta ilede balıgı alır..yinede sen bilirsin.. balık işi nasip işi öyle insanlar gördümki.. 10 tane kasnak sallamış .. su kıyısını işgal etmiş 10 tane anten .. tık yok..yada tek balık .. (yasal durum ayrı konu) bence boşuna masraf etme..
okuma trio 5.5 al ben yeni aldım 125 liraya çok memmunum banax 4000 var ayrıyetten banax çok güzel makine çok faydasını gördüm
Banax zamanının iyi sayılabilir makinalarından olsa da günümüz yeniliklerine pek fazla ayak uyduramamış ve teknolojik olarak epeyce geri kalmış ürünlere sahip... Ayrıca parça ve tamir sorunundan da bahsetmişsiniz ki bu durumda pek marka telaffuz etmek istemesem de Okuma'dan başka bir seçenek kalmıyor; gözlemleyebildiğim kadarı ile ülkemizde sadece Okuma ürünlerinin yedek parça, tamir ve servis problemi yok ve gayet rahat bir şekilde bu sorunları bu markada çözebiliyorsunuz... Elbet geriye kullanım şekliniz kalıyor ki zaten bu marka çok geniş bir ürün yelpazesine sahip ve fiyatları da oldukça makul... Yine de tercih hakkı sizindir; ancak mümkünse tercih edeceğiniz marka modeli şöyle bir elinize alıp inceleyin derim...