selam değerli forum üyeleri.edirnede meriç nehrinde beklemeli av yapmak için banax sx40 ve sx 50 almayı düşünüyorum bu makineler hakkında bilgi sahibi olanlardan yardım istiyorum.ve bunların çin malalrı varmış almayı düşünüğüm site avpazarım.net %100 kore malı diyor güvenebilirmiyim tavsiyelerinizi bekliyorum reeling
teşekkürler selim abi. makine hakkında yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar sazan ve yayın avında kullanmayı düşünüyorum bu makineyi
Çekisini hatirliyorum da kalomasi hakkinda bir bilgim yok. Tastan az sert saglam makine. Sazan-yayin için kalomanin ilk depari yumusakmidir sertmidir direnci yeterlimidir orasi mühim.
İsmail Ben yaklaşık olarak 5 yıldır sx 4000 kullanıyorum on numara makina ama modası geçti bu tarz makinaların güzel kardeşim. Performans güzel ama sazan ve yayında denemedim. Makineyi alırken satıcı bana lüferde korkma demişti çok rahat iş yapıyor 5 yıldır kullanıyorum geçenlerde kolunu temizlerken kırdım kısık balık istoçta orjinal kolu değiştirdiler 12 tl dişlileri sağlam roy haklı taştan az sert makina. Banax'ın yanında 3 makinam daha var ama gözüm hala banaxta tek dezavantajı kolda boşluk olması... Sevgi ve saygı dileklerimle
Makaraya misina toplayışını saymazsak,gayet sağlam bir makina.. Ana dişlisi sarıdan ve bayağı büyük bir ana dişlisi var...
Selamlar, Ben SX3000 ve ST4000 modelini kullandım Banax durgun suda başarılıdır ancak denizde çok sıkıntılı. Ağır makinalar olması deniz için büyük dezavantaj , Kafanın misina boşaltması ve toplarken misinayı bozması en büyük handikapları. Kolu garip bir dökümden yapılmış zorladığında kırabilirsin ) Dez avantajlarından birisi kafa demir ve nasıl bir materyal kullanıldıysa misina çok çabuk aşındırıyor ben her balığa gittiğimde makinanın kafasını zımparalamak zorunda kalıyorum.. Ancak fiyat performans gayet iyi sx 3000 120 tl civarı. Bol avlar....
çok teşekkür ederm tavsiye ve yorumlarınız için. seçkin abi dediğin modelleri inceledim gayet iyi bir makineye benziyorlar sanırımm bi banax birde ryobi ecusima 8000 alıcam