Selam Dostlar, Banax Helicon 5400F (NF) model makinamın resimde işaretlediğim yerden kolu kırıldı. Acaba İstanbul içerisinde yedek parçasını nereden bulabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Spot Balıkçılık Adres: Kemankeş Mah. Halilpaşa Sok. Ömer Abed Han No:23/16 Karaköy / İSTANBUL MUMHANE CAD.MANGIR SK. SEDAT ERGÜN İŞHANI NO.3 (Katlı Otopark Karşısı) KARAKÖY - İSTANBUL karaköy kısığın yeri bunlar belirli yerler oraya gidersen daha çok var malzemeci
bildiğim kadarı ile istoç ta tamirini ve yedek parçasını sağlıyorlar tabiki kısık balıkçilıkta adrese gelince internet sitelerinde adreste var telde
Hiç de öyle umduğun gibi kofana çekerken kırılmadı Sedat Ağabey Benim hanım ufak bir operasyon yaptı sadece "Aaaaaa!!!! Kim koymuş bunu burayaaaaa?" Ama parçayı buldum ve taktım. Yıldıramayacak beni.
selamın aleyküm arkadaşlar ben daha yeni kayıt oldum foruma gerçekten güzel bir forum burası ki ben forumlardan nefret ettiğim halde beyendim burasını bende sizler gibi balık avı hastasıyım benim yaşadığım yerde birçok av mevcut ama benim için balık başka birde ben şu YEDEK PARÇA İŞİNİ BİLENVARSA BANA ADRESİNİ MAİLİME ATARSA ÇOK SEVİNİCEM HEPİNİZE RASTGELE...
Banax ın ithalatçısı ve yedek parça tedarikçisi "kısıkbalıkçılıktır" nette kısık yada alba diye aratırsanız telefonlarına ulaşırsınız.