merhabalar bandırma ve çevre kapıdağ vs rapala kıyı at çek yerleri bilen arkadaşlar varsa rica etsem yazabilirmi acaba teşekkürler
Tam da 'mera aciklamak dogru mu degil mi' tartismalarinin orta yerinde, hem de 'mera aciklayanlara kufrediyorlarmis' lafinin ustune, bu konu cok guzel olmus.
Bana gelen cevapları aynen sana da yazayım. Liman içleri,mendirekler,akarsuların denize döküldüğü yerler vb. Benim kişisel gözlemime dayalı yerler ise balıkçıların yoğunlaştığı alanlardır. Kendinize özel meralar arıyorsanız eğer deneme yanılma yöntemi en iyi mera bulma yöntemidir.
araba varsa eğer ocaklar-narlı arasında çok iyi kumluk yerler var .mırmır ve diğer türler için ya da bu beldelerin mendirekleri sizin için iyi bir yer olacaktır.kapatılmış askeri maymundere kampına girebilirseniz oradada bulabilirsiniz.rastgele
ocaklar menderekten zargana dışında bir şey yakalayamadım.Bu sene yapay resifler oluşturuldu belki bu yaz ortam hareketlenebilir.
Balık tutmaya başlayalı 4 ay oldu, sürekli mera arayışındayız, bazen günde 4-5 yer değiştirdiğimiz oldu, yavaş yavaş oluşmaya başladı yerler, bence en güzeli deneme yanılma, süper yerler çıkabiliyor...