cumartesi akşam üstü bursadan ayhan fikret ve turgay kardeşim balık avı için bandırmaya gelmesi ve bir sıcak çayımızı içmek için haber vermesiyle her zamanki kafede buluşup kısa bir muhabbetten sonra avlak yerine uğurladım bende kendilerine katılacaktım fakat o günün benim için çok yoğun geçtiğinden kendilerine katılamadım ama ertesi günü için sözleşip beraber olta sallayacaktık sözleştiğimiz yerde buluşup avlak yerine vardık oltaları suya bırakalı 5dakika geçmedi misina birden boşaldı boşluğunu alıp tekrar boşalınca ucunda balığın varlığı belirdi kabaca bir lidakiydi 1 saat sonra bu sefer mırmır aynı taktikle misinayı boşlatarak bizlere teşrif ettiler ayhan kardeşimle saat 3e kadar sabırla beklememize rahmen başkada balık olmadı dostlarımı uğurladıktan sonra ben bira z daha takıldım ve hatta başka bir avlağa bile gittim güzel bir günü değerli kardeşlerimle geçirmiş oldum kendilerine herşey için teşekkür ederim yem olarak taze sülünez 35lik klasik mırmır takımı kullanılmıştır kusura bakmayın internet kafede olduğumdan biraz kısa kestim birgün önceki av ayhan kardeşim balık yolu gözlerken benim kısmetime takılan kabaca bir lidaki ve mırmır akşamdan tutulan karagözler ayhan fikret ve turgay kardeşim yolculuktan önce( yolunuz düşerse butaraflara her zaman beklerim ) güzel bir sivri burun karagöz [/URL
çok güzel fotolar. pazar günü babam ve Adnan amca avlaktaydı Mustafa abi ekince kendilerini total de 3 lidaki ve bir karagöz ile avı tamamladılar...
Tebrikler abim avda dostlukda şahane olmuş keşke her hafta sonu böyle güzel buluşmalar olsa.Avın tadı paylaşımlarla çıkıyor bu bir gerçek,yalnız yaptığım hiç bir avdan keyif almam doğrusu
Mustafa Abi, Balık ölçüsü alırken Mesura-Metre kullanman inşallah bir çoğumuza örnek olur. Selamlar Abim.
Mustafa balıkçı dostlarınızla güzel bir gün yaşamışsınız hepinizi kutlarım allah muhabbetinizi bozmasın rastgele
çok güzel fotolar geçenlerde bende limandan aldım karidesle 400 grlık çipura kayda değer doğrusu sabaha kadar 46 parça almışız arkadaşlarla ormanda mangal keyfi yaptık..emeğine sağlık.
Sivriburun fazla bulunan bir balık değil sanırım. Bu türe örnek gösterilecek bir kare hakikaten. Dayımız tebrik ederim. Temiz, cici, hoş balıklar. Keyifli avlarınız devam etsin inşallah. Selamlar, sevgiler.
ellerinize sağlık usta.... Bende bu hafta sonu bandırmaya avlanmak için bandırmaya gelmek istiyorum. bana avlağınızın yerini söyleyin demiyorum ama en azından şu garip bursalı kardeşinize ne tarafta avlanacağım hakkında küçük bir tüyo verebilir misiniz. bu arada bandırmayı hiç bilmiyorum eğer yer sölerseniz navigasyonla bulmaya çalışacağım. RASTGELE AVINIZ HEEP BEREKETLİ OLSUN
e arada bir olsun hem deniz verirse kim dur diyebilirki e denizede emri veren yaradansa kısmetine girdiydiyse...ama şu sıralar levrek ve palamut var hedefte yeteri kadar denizin gönlü bol..