Herkese öncelikle iyi akşamlar...Uzun zamandır Bandırma da değildim ve bugun geldim...Bandırma civarı ya da mendrek için sabah kaşık deneyenler var mı?Kısacası durum nedir Sabah gitmeyi düşünyrm hava da baya kötü ama şimdiden teşekkürler
yardımı olurmu ama bu günkü rapor bandırmadan altta http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=23864
Mustafa Abinin raporunun haberini aldım ama dedim sabahın ilk ışıklarıyla beraber mendrekten başlym diye...pek sanmıyorum balık yaptıgını ama yine de bir umutkısmetse ilerleyen saatlerde yem bulursam minekopa atıcam
MURAT yeşil fenere git sabah orada 3-5 palamut alırsın muhakkak ama yarın hava fırtına veriyor haberin olsun RASTGELE
selamlar aylardır sabahları mendirekte en az 50 kişi at-çek yapıyor ancak tutulan balık 3-5 i geçmez. Sıcaksudaki kayaların ucundan da atanlar var ama sonuç çok parlak değil. yemli mırmır,minekop veya izmarit daha randımanlı ve zevkli gibi duruyor bu aralar... Bu arada Murat meslektaş olacak mışız benim klinik paşabayırda uğra tanışalım