senelik iznin verdiği zaman bolluğu nedeyiyle bugün avlak kontrolü yapalım dedik ve gittiğim avlakta ilk atışlarda ve erken gelen mercan baya umutlandırmıştı ama geçen zamanda pek sık vuruş olmayınca tam toparlanmaya kalkmıştımki en sonda duran kamış 320volt enerjiye kapılmış gibi hareket ediyor çekmeye başladığımda bunun iri bişey olduğunu farkettim tamam dedim bu hedefteki balık çupra ve keyfini çıkara çıkara kıyıya aldım bu gazla saat 3e kadar durdum ama başkada vuruş olmadı ve günü 1 çupra 1 mercanla tamamlamış oldum herkeze bol ve bereketli avlar yem olarak taze sülünez kılasik 2nr iğne ve 35lik beden ve köstek kıyıdan 40-50metre ileriden alınmıştır [/QUOTE]
Yine de eli boş dönmekten iyidir. O havayı koklamak ve denizin ortasında olmak herşeye bedeldir. Eline sağlık.
Dayimiza tebrikler Evet, kackina hic benzemiyor halis muhlis deniz cipurasi. Pembeliyle pekte yakismislar.
Süpersin Mutafa abi seni de hiç boş bırakmaya gelmiyor haa Şaka bir yana tam da ümidi kesmişken şimşek gibi çaktın raporunu yine ellerin dert görmesin.Bu sıcakta iyi av,yine o kadar beklemek her yiğidin harcı değil.Dahasına rasgelsin.
Vay, vay, vay... Ne güzel balıklar, dayı-yeğen yan yana. Dayımız, daha güzellerine rast gelsin, tebrik ederim.
Mustafa abi daha ne olsun tebrikler be abi en azından sen benim gibi kovadan sıçrayan balığın peşinden kayaların arasına dalmak zorunda kalmamışsın. afiyet şeker olsun.
abi çok güzel av tebrikler ilk defa bandırmada mercan çıktığını gördüm bu tatlısu tarafındamı bandırmada mı acaba yani tam yerini sormuyorum da en azından genel olarak cevap yazarsan sevinirim
uzun zamandır 4-5 senedir oltalarımıza geliyordu bu mercanlar ama hep iade edilmişlerdi şimdi inan çifterli geldiği oluyor mesut şu an int kafeden yazıyorum pc tamirden gelsin özeline yazarım