16-10-2012 GECESİ YAPMIŞ OLDUĞUM AVDIR. YENİ BAŞLAMIŞ OLDUĞUM EŞKİNA AVI HER SEFERİNDE DAHA KEYİFLİ OLMAYA BAŞLADI.
TEŞEKKÜRLER . Daha önce hiç yememiştim şuan buzlukta yakalamasının zevkii harikaydı umarımm tadıda öyledir.
Teşekkürler ALİ seninde ellerine sağlık harika lüferler. Bir sonraki hedef lüfer bizede nasip inşallah...
Şeytanın bacağı kırılmış, yerle yeksan olmuş tebrikler Batuhan hocam süper balıklar, özlediğimiz balıklar , en kısa sürede bende katılmalıyım eşkina avına. Dahası rastgelsin, livarınız boş kalmasın, sağlıcakla kalın.....
Tolga hocam hemen sağımda veya sol tarafımda yerin boşşta bekliyor en kısa sürede organizasyonu yapıyoruz. daha iyi trofeler senin olsunn...
Emin olun enfes bir tadı var . Son derece leziz . Daha nasıl anlatılırki fırında yapmıştım ben , derisini sıyırdıktan sonra bembeyaz bir et çıkıyor karşına Gerisi sana kalmış ..
Çok güzel eşkinalar tebrikler sevgili Batuhan. Bu eşkinaları tereyağında yapacaksın..... Yanında da kızılcık şurubu,
Yorum yorum yazan arkadaşlar teşekkürler daha güzel daha zevkli avlar sizlerin olsun. pişirdikten sonrada konu açıp değerlendireceğim)))))