bandırma fırtına bereketi

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Bandırmalı tarafından paylaşıldı.

1. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    bu aralar yemli sarıkanat avı pek sardı beni ;) aşağı yukarı bir haftadır her akşam yemli takılmaya başladım ilk akşamlar soğuktan ötürü erkenden gitmek zorunda kalıyordum malum eller üşüdümü yep pek randımanlı takılmıyor ve av verimsiz geçiyordu bende erkenden dönmek zorunda kalıyordum:eek: ama her akşamda nasibimizi alıyordum( en az 4 en çok 8 sarıkanat) bu akşam tedarikli gittim gündüz iki adet eldiven parmaklı parmaksız bir kar maskesi ve hamsi yemini alarak hazırlıkları bitirdim bu işin uzmanı bir abimiz yıllar önce lüfer balıklarının havanın bozacağını hissettiğinde aşırı yeme hissinden berketli avların yapılacağından bahsetmişti öğlen gibi hava bozmuş ve fırtına çıkmaya başlamıştı gidip gitmemekte teretdüt etsemde şeytan baskın çıkmıştı:p saat 17'30 gibi oltalar yemlenip suyla buluşmuştu bile ard arda vuruşlar gelmeye başlamıştı bile ilk 4 vuruş tam isabet olmuştu bu akşamki avın bereketli geçeceği aşikardı ve saat 23 e kadar 15 sarıkanatı kandırmayı başarmış bu hava şartlarında eve mutlu dönmüştüm :)
    herkeze bereketli avlar dileğiyle

2. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Maşallah bereketli geçmiş av, afiyet olsun :)

3. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Fırtına'lı havaların AZİMLİ usta olta balıkçısı Mustafa Abi merhaba.Maşaallah yakışıklıları kandırıp , içtimaya almışsınız.Maşaallah , resme baktıkça insanın ağzı sulanıyor adeta.Allah daim etsin inşaallah.Mustafa Abi eğer uygun görürseniz , sizlerden bir ricam olacak.Kullanmış olduğunuz sisteminiz , iğnelerinizin marka , model ve ölçüsü ile kullanmış olduğunuz misinanızın marka ve ölçüsünü gönderirseniz , çok çok menun olurum.Paylaşılan bilgiler , dalında olmuş meyva gibi tatlı ve faydalıdır.Şimdiden hayırlı seneler olsun inşaallah.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey , gönlünüzce olsun inşaallah.Hoşçakalın , şen kalın.Bursa'dan Bandırma'nın azimli usta olta balıkçısı Mustafa Abi'ye kucak dolusu selâmlar.ERCAN 1977 BURSA

4. aydın karakaya

aydın karakaya Aydın KARAKAYA

En İyi Avı:
    sazan 12 kg
    Tebrikler Mustafa abi..

5. Ersin1903

Ersin1903 Ersin

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf 4.20 / Okuma Salina Sea Spin 2.85mt
    Favori Makine:
    Ryobi TT Power 8000 / Tubertini Plus 6000 / Okuma Inspira 40
    Mustafa abi tebrikler, cidden bereketli bir av olmuş.. Afiyet olsun abi niceleri rastgelsin :)

6. YunusRıza

YunusRıza Yunus Rıza Kayaturan

Saygı değer abim , çok başarılı ve bereketli bir av olmuş sizin açınızdan, tebrik ederim!

7. balıkçı pehlivan

balıkçı pehlivan bülent

Favori Kamış:
    Ecusima 7000 Banax 4000
    Favori Makine:
    silver star lux
    En İyi Avı:
    2 kg minakop 2.5 kg kırlangıç
    sevgili dostum o şeytana söyle rahat dursun :) bende gelecektim ama doğrusunu söyleyim yemedi zaten ne zaman gelmesem balık olur :) ama zaten telafonda gitçeni söyleyip beni çok güld
    ürmüştün birde geçen akşam soğukta yüzün aklmdan gitmiyo hihi hihi tebrikler rastgele

8. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    sabredin kaldi 20 gun :))))) kamber gelecek :)
    Mustafa abim guzel av olmus . insallah bu sarisinlar biraz daha oyalanirlar oralarda da ben de tanirisim kendileri ile :)

9. omereren

omereren ömer

Favori Makine:
    okuma avenger av 55b
    En İyi Avı:
    Minekop 2,2 Kg - Kefal 1,5 Kg
    Tebrikler Mustafa abi

Bu soğuk havalarda gerçekten güzel bir av olmuş. Açıkçası her akşam gitmeye niyetleniyor ama sıcak evden çıkması zor geliyor. Kısmetin daim olsun Mustafa abi. Görüşmek üzere kendine dikkat et. Burda kar bastırdı iyice

10. laho06

laho06

Favori Kamış:
    olta ve zıpkın
    En İyi Avı:
    turna 7 kg, minekop 2.2 kg, kikla 4,5 kg
    Tebrikler güzel av olmuş

11. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler Mustafa abi, minekoplardan sonra farklı ve güzel bir av olmuş, daha iyilerinide dilerim, rastgele:)

12. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Tebrikler Mustafa, daha güzellerini yakalamanı dilerim balıkları aldığın derinlik kaç mt.lerde idi...? yem ne kullandın..! hadi baharda falan yokmu bir 0rg... geçenkinden bir şey anlamadıkta... ;) RASTGELE... :thumb:

13. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim berkant :) daha güzellerinin denk gelmesi dileğiyle :)

14. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    ercan iki türlü takım kullanıyorum biri telli takım bunun benzerini bana murat (akçay)yollamıştı iğneleri daha küçüktü gerçekten çok verimliydi malesef kopartınca bende aynısından yaptım ama aynı boyda iğne bulamadığımdan 1nr iğneden aşağıdaki takımı yaptım o takımdanda gayet güzel verim aldım iğneler halkalı olduğundan çakmakla ısıtıp o numara fırdöndüyü geçiriyoruz ve penseyle halkayı kapatıyoruz hırsız olanada aynı işlemi yapıp iki iğneyi elektirikçilerden aldığım resistans teliyle bağlıyorum mantardan sonraki misinayıda ince ip misinadan yapıyorum küçük takılmalarda kopmasın ve balıkların hassas vuruşlarını hissedeyim diye motorlardada 0'20lik markasını hatırlamadığım ip misina mevcut sanada berketli avlar dileğiyle bandırmadan bursaya kucak dolusu selamlar :)

15. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    teşekkürler aydın :) aydın tatlıyı kapattın tuzluya başla artık ;)
    teşekkürler ersin benim pek lüfer familyasından av yapmışlığım yoktur ama nasıl olduysa bu aralar pek sardı

16. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    gerçekten bereketli bir av oldu benim gibi acemi biri için ;) sanada rast gelmesi dileklerimle yunus:)
    ne akşamdı o yaaa :p ama kavun tatlı be olum ne yapayım :p :D
    teşekkürler serhat büyük bir ihtimalle bu balık burada kalıcı seninde nasibine düşer bunlardan inşallah:) en yakın zamanda görüşmek üzere kardeşim :)
    ilk akşamlar bende çok zorlandım ömer balık yapıyor erkenden dönmek zorunda kalıyorum baktım olmuyor ihtiyaç olanları alınca sorunda ortadan kalkıverdi ve sonucuda güzel oldu ;)

17. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    teşekkürler hemşerim :) sizin oralarda bu sene hem yemli hem kaşık gayet bereketliydi;)
    teşekkürler isa :) hep minokop hep minokop bıktırdı beya birazda değişiklik olsun dimi :p :D minokop kesti artık isa tek tük alan yine oluyor ama verimsiz bu aralar :eek:
    teşekkür ederim abi :) burası liman içi abi derinlik takriben attığımız mesafede 8-10 metre cıvarı ;) yemde hamsi kullandım meret bayatla tazeyi seçiyor :rolleyes: buyrun gelin abi baharda sezonu çuprayla hepbirlikte açalım ;)

18. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    Tebrikler Mustafa abey yer uzak hava soğuk orda olmak isterdim. Hem ben artık denizi bırakmayı düşünüyorum şu anda tatlı suda nerede nasıl avlanırım diye avlak arıyorum bir iki denememde oldu ve iyide sonuç aldım. Ama yağmurlar başlayınca dereler çamur deryasına döndüğünden şimdilik sadece arıyorum :) Ne derdi bizim Ahmet Tapan (şamandıran) cannanacak muro . Şimdi ben tapayı cannatma peşindeyim :D:D

19. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    teşekkürler muratım:) deniz bırakılırmı be murat hele bunun tadını aldıktan sonra bırakması zordur ben sizi bilirim bir koltuğa iki karpuzu sığdırısınız siz ;) hem kaz dağları gönene yakın 1 saatlik yolculuktan sonra güzel alabalık alacağınız yerler var oralarda ;)

20. er41han

er41han Erhan

En İyi Avı:
    İstavrit, Kefal, Mırmır
    Tamam akşam bahsettiğin liman yanılmıyorsam... ;) bayat, taze olayında çok haklısın buralardada öyle... :)
    İnşallah 2-3kişi daha bulursam gelmek isterim, senin tecrübelerindende yararlanırız kısmet olursa.... ;) o liman yakınlarında çadır kurma olabiliyormu, bakarsın diyecekleri tutar gitmişken bir gece falan gibi kalalım diye, ondan soruyorum,i kapaklıda olduğu gibi, neyse Görüşmek dileğiyle... Selâm ve Sevgilerimle... :thumb: