İşim sebebiyle bandırmaya gelmiştim , tabi hemen Mustafa abim ( Bandırmalı ) ve Bülent abimle ( balıkçı pehlivan ) telefon trafiği yapıp , akşam işim bitince Bülent abimle beraber avlaktaki yerimizi aldık. 2 saatlik bekleyişten sonra işi çıkan Bülent abimin gitmesiyle sıkılmaya başlamıştım. Havada kararınca bu kadar yeter deyip oltaları toplamaya başladım. ilkini toplayıp ikincisi elime aldığımda takıldı zannettim , o da ne oltada balık var , kalama ötüyor arada kafa atışları sonunda göründü minekop , etraftaki abilerin sayesinde kepçeledik. Balık işi Sabır işi sözünün doğruluğunu bir kez daha anlamış oldum... balık 44 cm geldi.. Çok değerli mustafa abime ve bülent abime teşekkürlerimi borç bilirim.. Yem : mustafa abimin müthiş sülünesleri takım: 3 lü klasik dip takımı Uploaded with ImageShack.us
Dostum çok yakışıklı balık. Ben dedim onlara Yücelimi boş göndermeyin diye. Geçen sefer o kadar besledik dimi yaa. . Tebrikler. Tebriklerr.
Tebrikler kardeşim azmin zaferi minakopta bayağı güzel teşekkürler.Sen gittmişin 1 dak sonra aynı senin gibi yanındaki zekariya abi almış sevgiler.
kardeşim mera geni seni boş döndürmemiş nasibini almışın kusura bakma pek kalamadım yanında sende gördün durumumu bazen 24 saatin yetmediği günlerden bir gündü
eyvallah dostum , balıklar seni dinler bunu en iyi ben bilirim , (tutamazsınıııııııııııız) siz beslemeseniz bu kadar büyümezlerdi zaten , yanımdaki amca bu yaz 6.5 kg tutmuş , onuda siz beslediniz kesin daha iyileri hep beraber bizim livarımıza gelsin dostum..
sevgili abim , sayenizde oldu biliyorsun . sen bana yer tutmasan ben olta bile atamazdım orada saygılar bizden sana..
abim benim kusur ne demek , sen o sıkışıklıkta beni görmeye ve yemlerini paylaşmaya geldin , çok çok teşekkür ediyorum her şey için. sağ salim işe vardın ya önemli olan bu..