Bugün havanın güzel olmasını fırsat bilerek uzun zamandır gitmediğim avlak yerime sabah saat 06.30 gibi hareket ettim. Maksat eğlence, vakit gecirmek ve ordaki dostları görmek ve tabiki kurtları dökmekti.. Avlak yerinden ve avlardan oluşan birkaç fotoğrafı sizlerle paylasmak istedim... olta:9 no capraz beyaz iğne yem:sardalya
Tebrikler Güzel bir av.olmuş..dahasına inşallah Bu arada kestelin bomboş hali gözüme epey farklı göründü..Gırgırlar egede sanırım
ustalar,ben bu forum sitesini eni keşfettim ve de hemen eski hobime geri dönmeye karar verdim sayenizde.çook sevdiğim bir tutku olan olta ile kıyı balıkçılığında yardımlarınıza ihtiyacım var.ailem bandırma da olduğu için 2 hafta da bir haftasonu bandırmaya geliyorum ve arada balık avına çıkıyorum ama son zamanlarda balığı sadece tezgahlarda görebildim.bandırma çevresinde önerebileceğiniz bir avlak yeri var mı* silünes yem olarak uygun mu? başka tavsiyeriniz var mı? ocak ayında balık marmara da balık var mı?şimdiden çook teşekkürler..
tb Tbler .Fotolar balıklar her şey nefis özellikle koyun nefis bir limana dönüşmesi harika olmuş .balıgınız bol olsun RASGELE.