uzun zamandır hasret kaldığım balıklarıma bugün kavuştum sonunda salyadanmıdır bazı türler özellikle çupra buraları terki diyar eyledi ama bugün gelen 2tane lidaki beni gene ümitlendirdi 3 arkadaş sabah 9 gibi avlak yerine vardık yine hüsranla döneriz diyorduk ama deniz ana bu sefer bize bereketini esirgemedi eski günlerdeki gibi çeşitli ve bereketli bir av oldutoplamda 11adet balık vardı arkadaş yolda indiğinden diğerlerini fotoğraflıyamadık yem olarak taze sülünez normal 2-3 köstekli mırmır takımı hava ilk zamanlar sakin daha sonra 4-5 şiddetine (tahminen)ulaştı balıklar kıyıdan 40-50mt açıktan alınmıştır şansınız bol livarınız her zaman dolu olsun
Mustafa abi maşallah inşallah yarın da bereketli bir av geçirirsin kendim için bişey istiyorsam namerdim
özlemişim be tarkan balık tutmasını her tarafımız paslanmış bu hafta pasları biraz dökerim heralde sende hazırlığını yap bakalım yarın için şu bolluğu değerlendirelim yoksa bida mustafa abim bi balık bile tutturmadı demeyin
Helal olsun Mustafa abi. Afiyet olsun. Ben de şimdi balıktan geldim hava patlak matlak gittik.Sonuç 1 izmarit.Zaten 1 saat durduk.
mustafa arkadaşım şansın bol olsun,bu mırmırlaRI nereden yakaladın merak etmekteyım ,çünkü bende dün aKsam mırmırdaydım ama tık yoktu yenı avların için RASTGELE,
sorma be yeğenim en sonunda bizinmde yüzümüz biraz güldü işte güzel karagöz fotosu var verimmii teşekkürler burak sizlerede güzel avlar dilerim teşekkürler
saol okan inşallah sizlerede denk gelir teşekkürler saol teşekkür ederim inşallah birgün görüşür beraber gideriz