Sevgili Erhan Kardeşime bulaşan büyük balık avı sevdası sonuçlarını vermeye başladı. DAyının sayesinde sülünes ile dip avına gönül veren Erhan 29 ekimde tuttuğu kiloluk pisi balığının ardından dün iki minekopu kaçırmış bugünse 495 grlık Mırmır trofesine imza atmayı başardı. Raporlardan anladığınız gibi Erhan kardeşim işi gücü bırakmış her gün avda
Erhan sitemize üye olsun diyenler el kaldırsınnnnEllerine sağlık Erhan'ın gerçekten azimle uğraşıyor balık işinde.Devamına rasgele ne zaman toplanıyoruz bu arada,gündüzleri müsaitim ben?
Aslan ben gündüzleri gidemiyorum malum klinik işleri. sanırım yarın babam erhan ve dayı gidecekler ama kesin değil. dayı bugün sülünezdeydi. ben pazar Çulluk avına gideceğim. benim esas avım başlıyor yavaş yavaş....
o ne yaw mırmır mı maşallah aile boyu bu tebrikler... bu irilikte avları görünce çok mutlu oluyorum... daha irilerine rastgele inşallah...
bak sen erhan kardeşime yaa daha dün 1 bugün iki başlamış büyük oynamaya bide minokop tutarsa hepten durmaz artık