bandırma olta ile kıyıdan balık tutma yarışması yapıldı

Konu, 'Gerçekleştirilen Organizasyonlar' kısmında Bandırmalı tarafından paylaşıldı.

1. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    bugün bandırma kuşcenneti festival etkinliğinin olta ile kıyıdan balık tutma yarışması yapıldı:)dışarıdan gelen misafirlerimizinde (iyiki fazla gelmemiş rezil olacakmışık)katılımıyla 27 kişilik bir yarışmacı gurubu oluştu bandırmalı forumdaşlar olarak gelen iki kişilik misafir arkadaşımızı tanımak bizler için kazanç oldu bursadan gelen togay ve özcan erkan kardeşlerim hepsi pırıl pırıl insanlar gerçekten sizleri tanıdığıma çok memnun oldum:)yarışmaya gelince yarışmada pek durmadık nedenine gelince daha yarışma başlangıcında görevli arkadaşın yarışma yerlerini boşaltsınlar ve yarışma olacak alanı arkadaşlar çevirsinler demesiyle özcan kardeşimle yarışma yerine gittiğimizde yarışma yerinin çevrilmiş olduğunu gördük ve lağım atıklarını taşıyan patlak borunun yarışma alanında kaldığını görünce oranın müdavimi bokçu takımı dediğim insanlar bizden önce çevirttirmişler (daha önceki yarışmalarda bu yerden 30metre uzakta yarışma alanı başlıyordu)ayıptır misafirlere bokun içindemi balık tutturacaksınız dememize ramen yeri kapattıramadım ve kura çekimiyle herkezin yerleri belli oldu ne hikmetse bu bokçu takımı 1ve 2 numarayı çekti yarışma alanıda dar tutulunca (sebep görevliler yarışmacıların takibinde zorlanacakmış)başladı insanlar birbirini çekmeye balıktutma keyfi tam bir eziyete dönüştü togay kardeşimin abi ben kafayı yemeye başladım demesiyle forumdaşlar olarak ben togay pehlivan istanbuldan yarışma için gelen murat ve erkan kardeşim saat 12gibi yarışmadan ayrıldık onun için yarışmada ne tutuldu kaç kilo tutuldu kim dereceye girdi hiçbir bilgim yok:eek: meramıza doğru yol aldık ve hemen aparitif bişeyler atıştırırken benim oltala gelen ilk vuruşu murat kardeşim gördü ve kolu ters olduğu için çekemedi abi demesiyle çekmeye başladık ama balık çoktan taş altı yapmıştı bile 15 dakika beklememize ramen balık kurtulmayınca mecburen kopartmak zorunda kaldım ama balığın tutulduğu kanca kopmamış bir karagöz bizlere teşrif etmiş oldu :)hele toğay kardeşimin ilk çuprayı çekme hevesi kursağında kaldı balık son iki metrede ayna yapınca iğneden kurtuldu arkadan pehlivanın çupra tutması ve sevinci görülmeye değerdi kötü başlayan gün bizler için gayet güzel bitmişti havanın bir anda yağmur atıştırmaya başlamasıyla toplanıp dönmek zorunda kaldık ;)

Uploaded with ImageShack.us

2. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    Gapı gaptırmamışlar demek...
    Her neyse...
    Siz tadını çıkarmışsınız en güzel şekilde.Dostlarla güzelliği yaşamışsınız...
    Tebrikler Mustafa abi...

3. Samed

Samed Samed

Favori Kamış:
    Balzer
    Favori Makine:
    Daiwa
    Yarışmanın rezalete dönüşeceğini tahmin ettiğim için katılma gereği duymadım.Lağım konusuda ayrı bir rezalet kokudan ve pislikten olta atamaz hale geldik..Mustafa abi sizin ekibede imreniyorum harikasınız.rastgele...

4. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    bizler için yarışmakmış yarışmamakmış hiç önemli değil önemli olan o anki olayın tadını çıkarmak baktık eziyet oluyor biz bizbize tadını çıkartalım dedik :)

bende bizim yakışıklı bu sene buralarda yok:) heralde imtihana girdi ondan gelemedi diye düşündüm:)

5. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

abi herşey için canı gönülden teşekkür ediyorum...

bandırmaya doğru yola çıkmadan önce insanların ne yapacaksın evinde otur,
    o kadar yol gidilir mi, yine balık tutamadan geleceksin, balık için bu kadar zahmete ne gerek al parasını vereyim, oturda biraz oğlunla ilgilen, genemi balığa gidiyosun vs. gibilerinden telkin, itham ve eleştirilerinden dolayı öyle bunalmıştım ki anlatamam... ama herzamanki gibi balıkavı hislerim daha baskın oldu ve çıktım yola... burhaniyede tatilde olan kardeşim tufanla bandırmada buluştuk... yarışma saatine kadar takıldık biraz.... ve sonunda güzel insanlar Mustafa Abi (bandırmalı) , Bülent abi (Balıkçı Pehlivan), Aslıhan (Aslıhan Turan), Murat (Akçay), Erhan (Erhan) ve isimlerini unuttuğum biçok balık tutkunu insanla tanıştım...

söylerim hep nasipsizim diye... kura çekimi yapılacak denildi kimin nerede olta atacağı belli olsun diye toplandık ve çektik.. bi çektim 27 numara .... platformun en sonu :) ama şansıma yanıma bülent abi düştü... sohbet muhabbet 2 saat kadar olta attık... bülent abi bi kaç tane sardalya aldı ... ama 1 nolu kurayı çekenden gelen haberler enteresandı... adam yarım saatte bi kovayı doldurmuştu... buda canımızı sıktı açıkcacı... tam rekabet ortamında bulunmuyorduk:) 1 numara olayı tekele dönüştürmüştü... yemli atıyorum takım 50 metre sola kayıyor, 10 munaralı adamın oltasını alıp geliyor, çapari atıyorum tık yok... artık saçmalamaya başlamıştım.. kaşık atar durumda buldum kendimi :) sonunda mustafa abiye dedim abi kalkın gidelim bursaya bari mezgit alırız izmarit alırız diye :) oda komutu verdi ''TAKIM TOPLAM ÇUPRAYA GİDİYORUZ'' diye... hemen şu şoruyu sordum kendime ''ÇUPRA MI?'' :)

ömrümde çupranın canlısını görmedim, çupraya olta atmadım, çupra yakalamadım, yakalayanda görmemiştim... acaip sevindim bu komuta:)

velasıl kelam düştük yola... yolda karpuz, mihaiç peyniri, domates ve ekmeğimizi aldık.... avlağa vardık ve ÇUPRAYA OLTA ATTIM... :)
    BEN ÇUPRA AVLAMAK İÇİN OLTA ATTIM.... düşünebiliyormusun ? :)

mustafa abi oltamı sülüne ile yemledi tam atacaktı ki; ABİ O OLTAYI ATARSAN VE BALIK GELİRSE O BALIĞI SEN TUTMUŞ OLURSUN dedim ve mustafa abi oltayı bana bıraktı kahkaha atarak..:) oltayı salladım ve bıraktık ... yemeğimizi yerken mustafa abi bağırdı TOGAY KOŞ OLTANDA BALIK VAR diye....
    oltayı elime aldığımda zangır zangır titriyordu.... bu duyguyu herkes bilir ama anlatılmaz ya öle işte... başladım çekmeye, bi ara sanki hiçbişey gelmiyormuş gibi geldi... ama oda ne olta 3 metreye geldiğinde anladım ki balık (balık demek ayıp olur abi demek lazım) bana doğru yüzüyormuş ve kendini bi anda gösterdi.... yan tarafını bi döndü, sanki güneşin tüm ışıkları onun üzeride toplanırcasına parladı... işte o an anladım ki bu balığa saygı duymak lazım diye... büyük servis tabaklarını bilirsiniz, aynen o kadardı bu parlama...
    ''SEN KİM BENİ TUTMAK KİM LEN ÇÖMEZ'' dedi ve yan yaparak kurtuldu kancadan... o an hissettiğimi anlatamam... suya atlayıp peşinden yüzesim geldi...
    mustafa abi kahkaha atıyor halime (ee normal, adam yüzlercesini tutmuş), erhan bağırıyor kaçtımı diye... evet kaçtı... ömrümde ilk defa çupraya olta attım, ömrümde ilk defa oltama çupra geldi, ömrümde ilk defa oltama gelen çuprayla mukavemette bulundum, ömrümde ilk defa bi çuprayı 2 metreden kaçırdım... anlatamam anlatamam anlatamam.. :)

kaçan balık büyük olur kuralı bi kere daha işlemiş oldu...
    olatalar tekrar suyla buluştu ve başladık muhabbette.. mustafa abi ve bülent abinin yaptığı tatlı atışma gözlerimizi yaşartana kadar güldürdü... tam bunun üzerine bülent abi çuprayı çekti ve bu sefer bülent abinin mustafa abiye nazaran sarf ettiği sözleri, mimikleri ve sevinç gösterisi (gövde gösterisi demek daha doğru) hareketleri göz pınarlarımızı kuruttuğumuz için karın kaslarımızın kasılmasına neden oldu :) şunu çok samimi dile getirmem gerek, ben daha önce bülent abi kadar sempatik, komik (tip,mimik,konuşma,hareket,otoruş,kalkış ne ararsan) eğlenceli bi adam daha görmedim... allah nazardan saklasın...

mustafa abiyide anlatmak isterdim ama söz bulamıyorum... samimiyeti sabırı ve hoş görüsüyle dört dörtlik bir insan... alah bin kere razı olsun...

erhanı ve muratıda anmadan edemicem... yakışıklı ve samimi kardeşlerimede canı gönülden teşekkürler..

bandırmaya gitmeden önce bi sürü eleştiri aldım...

ama diyorum ki İYİKİ GİTMİŞİM.... bu güzel insanlarla böylesi güzel bir günü nasıl geçirebilirdim..

hepinize yaşattığınız güzel gün için, misafirperverliğiniz için, samimiyetiniz için canı gönülden teşekkür ederim...

6. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    Daha önceki yarışmada böyle problem olmamıştı.Yine de ayrılıp kendi avlağınıza gitmeniz en doğru hareket olmuş.Dahasına rast gele.

7. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    gönül daha güzelini yaşatmak isterdi ama bir anda alınan kararla anca bunu yaşayabildik ne yapalım :) senin gibi sevecen ve samimi içten bir kardeşimi tanımak bizlere kazanç oldu yolun buralara düşerse canın çupra çekmek(kaçırmak isterse:p )her zaman bekleriz :)

birde şu pehlivanın sanki kırpınarda birinci olmuş pehlivan edasıyla tuttuğu çuprayla verdiğ poz görülmeye değerdi heralde :p

hala çözemedim o balık nasıl tutuldu öyle burnunun üzerinden kanca dışarıda :p :D

8. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

resimleri hala yüklemedi bülent abi bekliyoruz... ben bendekileri eklicem inşallah buraya...
    bugünkü avınızla ilgili ne oldu ne bitti hiç haberimiz yok..? murat kardeşim tutmuştur inşallah..

9. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    bugün hava yağışlı ve rüzgarlı olduğu için ben yalnız gitmek zorunda kaldım;)

pehlivanım bakkkk ne tuttum bu gün :p ;) :D :D

10. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Tatlısıyla acısıyla bir organizasyon geride kaldı ancak Togay'ın enfes anlatımı ile olta atma şansı bulamadığım çipuraya ben de olta sallamış kadar oldum. Hatta tabak gibi bir çipurayı kıyıya getirip tam kepçeleyecekken kaçırdım.

Dayı yine dayılığını göstermiş, yüreğini/gönlünü açmış misafirlerine. Dostluğunuz daim olsun, nice tadında av günleri dilerim.;)

Son düzenleme: 7 Haziran 2010
  11. fish founder

fish founder Özgür

hesapta olmayan aksilikler oluşmuş olsa bile bu tip organizasyonların devamının gelebilmesi dileklerimle,

12. fursam2000

fursam2000 özcan

En İyi Avı:
    Mırmır(600 gr)
    Bandırmaya geldiğimizde bizi yanlız bırakmayıp çok büyük misafirperlik gösteren başta mustafa abi ,şenol bey ve aslıhana ... çok teşekür ederim.İlk karşılaştığımda mustafa abiye balıkesirden geldiğimi söyleyince fursam2000 misin dedikten sonra oradaki arkadaşları tek tek tanıttı.bir eksiğimin olup olmadığını yeni çıkarmış olduğu sülüneslerden bana ve yanımdaki efe arkadaşıma verdi ve motoruna bindirip o kısacık anda yemciye götürüp belki av yarışmasında rakip olmamıza rağmen centilmence neler almam gerektiğini ve eksiklerimi tamamlama yardımcı oldu.Yerler için kuralar çekildi yerler belirlendi ve Mustafa abi lahımdan dolayı yarışmadan ilk üç kişin oradakilerin olacağını söyledi ve gerçektende o kişiler ilk üçü paylaştılar ondan sonraki kimselerdede tek tük yada bir şey çıkmadı.Efe ve ben eşlerimizide yarışma için isimlerini kaydettirmiştik fakat yerler o kadar sıktıki birde eşlerimiz acemi olduğu için her atışta balık yerine çevredekilerin oltalarını çekeceğini düşünerek katmadık taki bizim hanım yarışmacılar tek tek ayrılınca bir tek olta attı ve çektiğinde balık çıkarınca çevredekiler pes dediler.Yağmur yağdı bizde ordu evin yolunu tuttuk.Hanım birtane balık tuttuya tutturdu yağmurda olsa sahilde kimse yok ben balık avlıcam çiseleyen yağmurda hava kararana kadar olta salladık yine bizimki bizden fazla balık yakaladı buda bana ders oldu hanımla artık balığa çıkmıyacam çünkü karizma elden gidiyor.Akşam biraz bandırmayı turladık.Sağolsun Mustafa abi tekrar akşam cepten aradı neredesiniz gittinizmi bir isteğimiz varmı diye. Bu hafta sonu bizim için çok hoş geçti güzel dostluklar kurduk arkadaşlar tanıdık.Bundan sonra bandırmaya gidersek oralarda bize hoşgörüyle ve müsafir perlikle ağırlayacak abilerimiz ve arkadaşlarımız var hepsine herşey için teşekür ederim.Çektiğimiz fotoları yükleyebilirsem en kısa zamanda yayınlayacağım.

Son düzenleme: 7 Haziran 2010
  13. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    zaten bizlerde bu etkinliğin sürekliliği için elimizden geldiğince görevli arkadaşlara yardımcı olmaya her geçen sene iyisini yapalım diye çabalıyoruz :)
    bu sene etkinliğin pek tadı olmadı özcan sizlere güzel bir gün yaşatamadığımız için kusura bakmayın hatta seninle gitmiştik yarışma yerinin çevrilmesi için sende gördün iki tane oranın müdavimi kendileri çevirttirmişler oradaki zabıtada olaya duyarsız kalınca ne haliniz varsa görün diye bıraktık inşallah başka sefer bizbize güzel bir av partisi düzenler kendimizi affettiririz :)

sizleri tanımak bizler için kazanç oldu :)

14. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Abi biz de seni tanıdığımıza çok sevindik.Umarım en kısa zaman da güzel bir organizasyonda görüşürüz.:)

15. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Mustafa abim naptın sen yine valla ellerine sağlık:confused: :D Abi bugün Aslan abiyle ne yaptıysak olmadı.Vurduk kafamızı dağlara taşlara yine olmadı:D Kısmetten ötesi yok abi:)

16. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Bu konuda benim de elbet söyleyeceklerim vardı ama şahsi işlerin yoğunuluğundan ancak sıra geldi.Bilindiği gibi bu yıl bu yarışma 3.kez yapılıyor.Amaç belli,bir müsabaka etkinliği oluşturarak zaten çevre bilinci odaklı bir festivalde yine bu bilinç doğrultusunda denize ve balıklara sahip çıkılması,korunması meselesinin etkinlik yoluyla topluma ulaşması.

En azından ilk bakışta öyle görünüyor.

Daha önceki yıllarda da olduğu gibi Mustafa abi ve ben etkinliğin bilinçli ve korumacı amatör balıkçılık kurallarına,yasalarca belirli sirkülere uygun bir çizgide gelişmesi için sürekli girişim ve görüşmelerde bulunduk...Kendi anlayışımıza göre bu etkinlik bizler için hem amatör balıkçıların sosyal paylaşımları için gerçek bir zemin hem de bilinçi avcılık kültürünü yaymak adına güzel bir etkinlik olacaktı...

Bandırma'mızda bu konuda biz ve bizim gibi düşünen ve hareket eden amatör balıkçı sayısı ne yazık ki çok azdır değerli dostlar.Pek çok olta sahibi için geçerli olan yöntem şudur ; Kıyıya git,avlayabildiğin kadar avlan (boyu kilosu mühim değil) ve eve dön...
    Bunlardan maalesef çok var ve bunlar o malum yarışma gününde oradaydılar.Yarışmacılara bildirilen toplanma yerine gelmeden direk avlak sahasına gitmiş ve olta atmış ve antremanlarını yapmışlardı.Yarışma sahasının hemen başlangıcına yakın noktada bulunan lağım deşarj borusu avlak olarak zaten bu vatandaşlar tarafından kullanılmaktaydı.Onlar oradaki her kayayı iyi bilir ve nerde çaparinizin takılıp kalacağını çok iyi hesaplarlardı.
    İsimlerini burada anmak istemediğim bu tuzlu su kurnazları yarışmanın ilk yılından beri söz konusu lağım borusunun yarışma sahasına dahil edilmesi için çıldırıyorlardı zaten.
    İşin garibi her nasıl olduysa bu yıl,her türlü itirazımıza rağmen av sahasına geldiğimizde bu şahısların arzularının gerçekleştiğini gördük...Müsabaka sahasının belirleyen şerit lağım hattına kadar uzamış ve yine her nasıl olduysa bunun olması için deliren bu zevat kura(!) ile belirlenen tam da bu noktada yerlerini almışlardı.Kura işinde bir takım oyunların olduğu rivayet olunsa da ispatı olmadığı için net birşey söylemek güç...
    Aynı zihniyetteki 3 adam da neredeyse yan yana çıkmışlardı aralarında bir tek benim yerim fazlalıktı.ilk iki adam 1 ve 2 nolu yerlere tesadüf etmiş,ben 3 nolu yerdeyim ve bunların diğeri de öbür yanımda 4 nolu yerde safını tutmuştu.Benim fazlalık oluşum o kadar belliydi ki 1-2 kez oltalarımız karıştığında centilmence (!) misinamı koparmakta tereddüt etmediler.Her halde benim yerimde bir başka kafa dengi lağımcı düşünmüşlerdi ama olmadı sanırım.

Etkinlik sırasında hem zıpkın yarışmasına hem de olta yarışmasına çok fazla emek ve özveri ile koşturan aynı zamanda kendisi de bir zıpkıncı olan belediyemiz personeli ve etkinlik organizatörlerinden sayın Şenol Öztemel konudan haberdar olduğunda gerekli tepkiyi göstermiş ancak öyle sanıyorum ki yarışma başlamış olduğundan müdahale edememiştir.Kendisi de belediye personeli olan 1 nolu yarışmacı ve takip eden ilk 4 kişiden sonraki katılımcılar neredeyse hiç balık avlayamadılar...Buna karşılık 1 nolu kulvardaki vatandaş 4kg üzerindeki avla 1.olmuştur.

Lağım ağzı daha fazla balık yapar bu bir gerçek..Orada duran diğerlerine göre misli misli daha avantajlıdır,bu da bir gerçek...Yarışmalar ise eşit şartlara ve avantajara sahip birey veya takımlar arasında olur bu ise en büyük ve en net gerçek.

Yorum sizin...

Bana gelince benim bu müsabakadan en büyük kazancım Balıkesir'den Özcan abi,Bursa'dan Togay ve istanbul'dan Erhan'la tanışmak oldu.Bundan büyük ödül yok bana:)
    Onlarla birlikte yarışma alanından ayrılıp asıl avlağa gitmeyi ben de istedim ama daha yarışma bitmesine 5 dakika kala işe gitmem gerekiyordu ve fazla uzağa gidemezdim,Bu nedenle esas mavrayı kaçırdım bir dahaki sefere inşallah.:eek: :eek:

17. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Yarışma sahasından ayrılarak diğer avlağa giden dostların arasında olamamak biraz üzücü olsa da,misafir dostlarımızın avlağın bereketine ortak olmaları beni de elbete mutlu etmişti.Togay'ın kaçırsa da heyecanını yaşadığı çipura sevinci ve tabii dayımların,Bülent abilerin tatlı muhabbetine ortak olmaları da çok güzeldi.
    İlk fırsatı bulduğumuz pazartesi sabahı Murat kardeşimle avlaktaydık ama bir şey çıkmadı at-çek ve yemli faaliyetleri boşa çıktı.Sadece GES'imi takip eden bir zargana oldu ve onu da ikna edemedim sanırım:)

İşte o güne ait bir kaç kare...

Geçtiğimiz pazartesi çok durgun tatlı bir deniz ve hafif bir yağmur vardı son derece dinlendirici bir atmosferdi doğrusu...İşte Murat kardeşim.

Bir tek vuruş almak haricinde boş ve mahzun duran oltalarım...

18. Togay

Togay H.Togay YILMAZ

aslıhan abi bizimle birlikte olamadığın için çok üzüldüm, en azından benim için büyük bir kayıp çünki senide yakinen tanıma fırsatını kaçırdım, ama gönüller bir olsun derler ya inşallah bir dahaki sefere...

çok samimi söylüyorum, ömrümde belki 150 defa balığa gittiysem bu kadar eğlendiğim bu kadar zevk aldığım başka bir ava rast gelemedim...

sonuçta bursadan niyetlenip kalktım geldim, ama ne yalan söliyim gelirken içimde balık tutmaktan çok daha başka bir his vardı...
    tanımadığım insanlarla tanışacak olmanın verdiği heyecandı denilebilir buna...

umarım tekrarı olucak ve bu sefer çok daha bereketli çok daha muhabbetli bir birliktelik olucak... av demiyorum çünki gerçekten önemli olan birliktelik...

19. AkÇ@Y

AkÇ@Y Murat

Aslan abi valla içime dert oldu.o kadar umutlu gitmiştik ki dedim bugun ne yapıp edip balıgı alırız diyordum:( Balık dışında bol bol hava aldık:p Yine sınavlar için döndüm istanbula.3 hafta sonra aranızdayım.;)

20. Eran

Eran Erhan Arı

Favori Kamış:
    Shimano nexave 5-20 gr 210-240 cm
    En İyi Avı:
    47 cm levrek
    Teşekkürler herkese!

Fİnallerin stresinden o kadar boğulmuştum ki, kafamdaki ufak bir balık avı organizasyonu yapsakmı sorularıyla boğuşuyordum, derken telefon çaldı arayan Murat, hızır gibi yetişti yaptı teklifini ''Aga haftasonu Bandırmaya balığa gidelim mi? Turnuva var ona katılırız...'' ....
    Elbetteki maksadım turnuva falan değildi tutarsak 3-5 balık tutar kafa dinleriz diye gittim ama umduğumdan fazlasını buldum!! Pırlanta gibi 4 insan varmış orda beni bekleyen onlarla tanıştım, Mustafa abinin ağır başlı, babacan sıcaklığı, Bülent abinin sonsuz enerjisi, Togay abinin abiliği ve cana yakınlığı, Aslıhan abinin son derece nazik yaklaşımı inanın İstanbulun tüm soğukluğu ve stresinden sonra inanılmaz geldi bana.... Sayın abilerim hepinizi bir arada görmek ve sizinle tanışabilme şansını yakalamış olmak turnuvanın şampiyonu olmaktan daha büyük bir ödüldü benim için!! Sağ olun herşey için tekrar hep beraber avlanırız inşallah tez zamanda. :)
    Herkesin ilgisini çekmiştir hiçbir raporda benim adım geçmiyor, sebep basit herkesin oltasını yoklayan balıklar bana uğramadı nedense... :D Nasip, başka avlara artık.... :D