Saat 23 : 00 simdi balıktan geldim. bandırma mendireği güzel av vermeye başladı. Gerçi hanım bu durumdan şikayetçi olmaya başladı ama havaların güzel, denizin bereketli, bendede bu hastalık oldukça hanımın şikayetleri benimde raporlarım devam edeceğe benziyor. Saat 18:30 gibi mendireğe indim. arkadaşlardan kimseyi göremedim. 2 saat takılıp bursa maçına yetişirim diye düşünüyordum ama eşkinalar buna izin vermedi. 3 no mırmır iğnesi ile klasik şamandıralı 2' li takım yem olarakta boru kurdu kullandım.
Güven Reis Çok keyifli geçmiş anlaşılan. Bandırma'ya selamlar.. (özledim yahu oraları...) Tebrik ederim.
hanımlar işte bu hastalık onları daha çok sinir edecek anlaşılan aynı dert bende de var ama yapacak birşey yok hastalık işte )
Tebrikler, güzel av olmuş. Klasik şamandıralı takım dediğin. Bizim boğazda çinekop için kullandığımız takımlar mı acaba?
iyi ki eşkinalar maça müsaade etmemiş, yediğimiz üç golü görüp üzülmenize engel olmuşlar. Dahasına rastgele.
Yok Emre değil, klasik dip oltasının beden tarafına stoperle gezer şamandıra koyuyorsun, forumda eşkina takımı ile ilgili çok fazla bilgi var bir araştırırsın.
Avınızı tebrik ederim.Her şeyde bir hayır vardır.Eşkineler sizi tutmasa Bursa da maçta kahrolacaktınız.