Herkese merhaba Dün de söylemiş olduğum gibi aksam üstü baslayan yogun yagısla beraber üyelerimizden Mustafa Abiyi de(Bandırmalı) alarak avlaga dogru yola çıktık.Havanın kararmasına yakın avlaga vardık.Üstümüzdeki kara kara bulutlar gidin evinize der gibiyde fakat yılmak yoktu Takımlarımızı kurup, yemlerimizi taktık ve hava kararmak üzereyken oltalarımızı suya bıraktık.Daha 5 dakika geçmedi ki Mustafa Abi'nin şamandıra suyun dibini boyladı, tabi o balık kaçar mı İlk balıgımızı almıs olduk .Genel olarak çok güzel bir avdı.2 kişi yaklaşık 10 tane eşkina aldık.Fakat çogunlugunun limit altı olmasından dolayı suya tekrar geri saldık.yalnızca 1 tanesi igneyi yuttugu için onu kurtaramadık Bir ara Mustafa Abi 2'li çekince dedim pes Açık ara farkla önden giderken ben de nadir eşkinanın yanında bol bol iskorpit gelincik ve mezgit çektim 3 tane çok iri olduğu anlaşılan balığı kayaların altına girmesi nedeniyle alamadık Genel olarak keyif açısından çok ama çok güzel bir avdı soğuk havaya değdi.Aldıgımız bir kaç iri balıkta tuzu biberi oldu(Bendeki balıkların fotoğrafını koyuyorum Mustafa Abi de fırsat bulunca ondaki balıkların fotosunu ekler) Herkese iyi günler Kullanılan takım ve yem: Klasik şamandıralı, 2 köstekli takım ve boru kurdu
Tebrikler güzel av olmuş. burda raporları gördükçe yerimde duramıyorum ama çırpınışlar nafilee... işler yoğun...
buda benim nasibime düşen eşkina raporda herşeyi murat kardeşim belirtmiş zaten hava şartları zor ama av için gayet zevkliydi hele şamandırayla beraber önümüzde gezen balık gecenin en güzel anıydı [/QUOTE]
Murat abi tebrikler gerçekten güzel av olmuş.Bende 2 gece denedim ama vuruş bile alamadım.bu güzel rapordan sonra akşam gitmediğim için çok pişmanım.balıklar acaba kırmızı fenerdenmi alındı.
OOO güzellermiş tebrikler.Eşkina tutmayalı uzun zaman oldu umarım en kısa zamanda bende böyle bir rapor yayınlarım
Ellerinize sağlık Murat ve Mustafa abi,nihayet Bandırma grubu adına şeytanın bacağını kırdınız,sıra çipura ve karagözde artıkBu haftadan itibaren vardiyam müsait birlikte bir tur daha yaparız inşallah.Her zamanki gibi sirkülerde olmayıpta vicdanınızda yer alan limitleri esas alıp balıkların bir kısmını yaşam alanlarına iade etmeniz örnek alınması gereken bir davranış.Bu çevredeki diğer eşkina avcılarına da örnek olur umarım.Daha nicelerine rasgele arkadaşlarım