Bu sabah 5 30 itibariyle Bandırma mendireğin yolunu tuttum.Uzun zamandır kaşık denememiştim içimdeki büyük hevesin kırılmamasını ümit ederek başladım çalışmalaraBir, iki, üç... derken yok yok...Bir kaç kaşık modeli denememe rağmen hiçbirşey yok...Hadi son bir daha atıp döneyim derken oltam biraz ağırlaştı...Yine yosun takıldı derken kahverengi birşey suda belirdi ve dışarı almamla beraber pes dedim Bu bir mezgitti.Kaç gündür eşkina tutmak için bir sürü avlağa gittim,oralarda da mezgitlerden rahat yoktu.En son bu sabahta 11cm lik kaşığa atlayan mezgit görünce şok oldum Bu balıktan kurtuluş yok anlaşılan yemsiz iğneye takılır, boyundan büyük iğnelere atlar, rasgele oltayı çekerken takılır bugun de şunu öğrendim kaşığa da gelebiliyormuş Bu akşam da başka bir avlağa eşkina için gidiyorum umarım sonunda istediğim raporu yayınlayabilirim. herkese iyi günler
Sorma yahu bu mezgitlerler başımız bela.Kimisi de hala ısrar edip sırf mezgit avlıyor hem de küçücük Bu akşam hava bozuk olcak yağmurlu deniyor.Eğer yağmurlu olmazsa rüzgar da iyi olursa belki karşılaşabiliriz avlakta
Havaya dikkat edin arkadaşlar gök gürültülü sağnak yağışlı diyor raporlar.Bu sabah bende Muratla gitmeyi düşünüyordum kaşığa ama hava durumu yüzünden vaz geçmiştim gel görki henüz şu saate kadar hava normal.Kısmetimizde yokmuş demekki.
selamlar çrş akşamı ben avlağımda 2 adet eşkine bir adet te sarpa yakalayabildim. Eşkinalar geçen yılkileri aratır büyüklükte ama vicdani limiti de zorlamayacak cinsten...
Bu akşam da benle takılsan olur mu? Tabi hava düzgün olursa.Bakıcaz duruma. Not: Yemler benden yani dayıdan
16,45 itibari ile gökgürültülü sağanak yağmur başlamıştır... bandırma dışından gelecekler iki kere düşünüp yağmurluk getirsinler