sabah mustafa ile sözleştiğimiz gibi Mustafa işten çıkıp evin önünde buluştuk hava kapalı ve yağmur çiseliyor göz göze geldik hadi dedik hayırlısı.ilk avlağa geldik su çok bulanık ve dalgalar duracağımız kayaya geliyor,burası olmaz deyip başka avlağa geçtik baştan hafif yağmur.sonra hava açtı tabi herzaman olduğu gibi ilk balığı dayı aldı yakışıklı bir mırmır,ben söylenmeye başladım lan bu balıklar oltamı seçiyor bana niye vurmuyor falan tabi dayı pis pis sırıtıyo ,ustalık farkı aradan yarım saat sonra dayı bağırıyor oltana bak diye koşup tasma ispendek kucağımda başka vuruş gelmiyor dayı diyorki yem yok,ordanda yem çıkartmaya gidiyoruz yağmur ince ince yağıyor,ama durmak yok dayı hızını alamamış ki bandımada minokopa gidiyoz diyor bu arada arkadaşı annesi vefat etmiş ikindide cenazeye de katılıp saat 6 da bandırmada limanda bulyoruz kendimizi Ustam arabadan iniyor oltayı sallıyor böyle bişey yok 10 saniye sonrra kilo üstü minokop ordakilerden aldığım kepçeyle hoop dışarıda 5 dak sora gene kepçe diye bağırıyo ikinci minokopta dışarıda, ben seyrediyom usta USTALIĞINI gene kanıtlıyor yarım saat sonra ben devredeyim okadar da olsun 1 tanede ben alıyorum ve finiiş.çok yorucu ve okadar da güzel bir gün geçiriyoruz.MUSTAFA DOSTUM İYİKİ VARSIN balığa gönül vermiş herkesin dayıyı tanımasını isterim iyi akşamlar
Abilerim tutmayın beni geliyorum diyeceğim, ama hakikaten tutuyorlar. Ellerinize sağlık, ilk tebrik benden olsun.
tebrikler güzel bir av turu olmuş. Mırmırlar ve minekoplar harika Sanırım bandırmada minekop istilası var
Bülent bey yağmura rağmen balıklarla güreşi yine siz kazanışsınız tebrikler bu güzel avlarınızın devamını dilerim afiyet olsun rastgele